رئیس سازمان حج و زیارت در بازدید از آشپزخانه متمرکز زائران ایرانی در مدینه منوره و نظارت بر تهیه و طبخ غذای زائران، بر کیفیت مناسب غذای زائران ایرانی تاکید کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی سازمان حج و زیارت؛ سید صادق حسینی و چند نفر از اعضای ستاد حج، امروز یکشنبه از روند خدمات رسانی در آشپزخانه زین مدینه منوره که محل تهیه، طبخ و توزیع غذای زائران ایرانی مدینه منوره است، بازدید کردند.
وی ضمن قدردانی از دست اندرکاران و کادر آشپزخانه، بر سلامت تغذیه زائران و کیفیت مناسب آن تاکید کرد.
رئیس سازمان حج و زیارت در دیدار با مدیر ایرانی و مدیر عربی آشپزخانه زین، با اشاره به وظیفه سنگین آشپزها برای حفظ سلامت زائران گفت: انتظارات ما در خصوص تغذیه تا حدود زیادی محقق شده است و امیدواریم روز به روز شاهد افزایش کیفیت خدمات در این حوزه باشیم.
دست اندرکاران حج وزیارت همچنین ضمن نظارت بر آشپزخانه متمرکز زائران ایرانی بر بهبود کیفیت دستگاههای مرتبط با طبخ غذا، برای خدمات رسانی بهتر تاکید کردند.
هم اکنون روزانه در هر وعده ۷ هزار پرس غذا طبخ و توزیع میشود که این روند در اوج حضور زائران به ۹ هزار پرس هم میرسد.