استفاده از گیاه خرفه خواص دارویی و خواص درمانی مناسبی دارد و این گیاه سرشار از ویتامینها است.
به گزارش خبرگزاری صداو سیما،مرکز اصفهان؛ محققان در تحقیقات به این نتیجه رسیده اند که خرفه خواص دارویی بسیاری داشته و سرشار از امگا ۳ و ویتامینهای دیگر است.
سبزی خرفه حاوی مقدار بسیار بالایی از اسید چرب امگا ۳ و مقدار قابل توجهی فیبر، ویتامینهای خانواده ب، ث و آ، آهن، منیزیم، منگنز، پتاسیم، کلسیم و مس است.
مقدار بسیار بالای اسید چرب امگا ۳ موجود در خرفه، به کاهش مقدار کلسترول بد در بدن کمک میکند. این موضوع به افزایش تعادل سالمتر کلسترول در عروق خونی بدنمان کمک میکند.
مصرف خوراکیهایی که مقدار زیادی امگا ۳ دارند، کاهش قابل ملاحظهای را در ریسک بیماریهای قلبی عروقی و همچنین تصلب شرائین نشان داده است.
افراد بعد از مصرف خرفه احساس سیری میکنند بدون اینکه کالری زیادی دریافت کرده باشند؛ بدینوسیله به فرآیند کاهش وزن کمک میکند.
بعضی افراد از جایگزینی درمانهای بالینی برای درمان بیماریها دریغ میورزند، اما در طب سنتی چینی از خرفه برای درمان اسهال و خونریزی دستگاه گوارش گرفته تا بواسیر و اسهال خونی استفاده میشده است.
برگهای خرفه حاوی مقدار زیادی ویتامین آ است. این ویتامین، در ترکیب با نوشیدنیهای دیگر، موجود در این گیاه به آن معنا است که میتواند به کاهش التهاب کمک کند زمانی که به صورت موضعی استفاده شود.
زمانی که خرفه به صورت خوراکی مصرف میشود، میتواند به بهبود پوست، کاهش چین و چروک و تحریک برای التیام سلولهای پوستی جهت از بین بردن جای زخمها و لکههای آن کمک کند.
کلسیم، منیزیم، آهن و منگنز تمامی عناصری هستند که برای گسترش بافت استخوانی و تسریع فرآیند التیام استخوانها الزامی هستند.
ویتامین B۲ موجود در خرفه یک گزینه اثبات شده در ارتباط سردردهای میگرنی است.
خرفه شامل مس است که نقش مهمی در حصول اطمینان از عملکرد مناسب غده تیروئید بازی میکند.
اگر شما یا کسی که او را میشناسید دچار تب شده باشد، پس برگهای خرفه میتواند اولین کمک برای درمان آن باشد.