معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری چهارمحال و بختیاری: کاهش معضلات و مشکلات ناشی از آسیبهای اجتماعی با تقویت بنیانهای اعتقادی و باورهای دینی امکان پذیر است.
وی در نشست کارگروه اجتماعی، فرهنگی، سلامت، زنان و خانواده چهارمحال و بختیاری گفت: موضوع آسیبها و ناهنجاریهای اجتماعی با سلامت و آرامش تمامی اقشار جامعه در ارتباط است از این رو باید امور مربوط به آن هم با نگاهی تخصصی و دلسوزانه مورد بررسی قرار گیرد.
حسین میرزایی افزود: جامعیت اسناد و طرحهای پیشگیری از آسیبهای اجتماعی ضرورت دارد و لازم است برای تدوین این اسناد زمان کافی اختصاص یابد تا امکان استفاده از تمامی دیدگاههای کارشناسی و نظرات صاحبان اندیشه و فکر در تنظیم جزییات این اسناد نیز فراهم شود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری چهارمحال و بختیاری گفت: دستگاههای اجرایی هم موظف هستند با توجه به رسالتهای سازمانی و مسئولیتهای مشخص شده و همچنین با در نظر گرفتن نیازهای جامعه هدف خود، برای ارائه راهکارها و برنامههای پیشگیری از آسیبهای اجتماعی اقدام کنند.
آقای حسین میرزایی گفت: اقدامات پیشگیرانه همواره باید در اولویت باشد و با برنامهریزی مناسب از بروز آسیبها جلوگیری شود.
وی افزود: اگر به معنای واقعی خواهان کاهش معضلات و مشکلات ناشی از آسیبهای اجتماعی هستیم باید به اصالت خانواده و تقویت بنیانهای اعتقادی و باورهای دینی در این نهاد مهم اجتماعی توجه نماییم.
حسین میرزایی گفت: اقدامات سختافزاری در حوزه فرهنگی تنها قالب ظرف را دارد و باید با برنامههای نرمافزاری و نهادینه کردن آموزههای دینی، محتوا برای این ظرف آماده شود.
وی افزود: توجه به اقدامات زیربنایی و ارائه آموزشهای لازم به افراد در سنین پایین در مصونیت بخشی و دورماندن جامعه از آسیبها مهم است.
در نشست کارگروه اجتماعی، فرهنگی، سلامت، زنان و خانواده چهارمحال و بختیاری، موضوعاتی، چون برنامه کاهش آسیبها در محیطهای دانشگاهی، ضرورت تشکیل کمیته افکارسنجی، اختصاص اعتبارات موردنیاز برای اجرای طرحهای پژوهشی و عملیاتی مرتبط با کاهش آسیبهای اجتماعی، توجه به اجرای برنامههای نشاط آفرین و شادی بخش در جامعه به ویژه برای جوانان و نوجوانان و حمایت از ظرفیتهای سوتزنی و گزارشهای مردمی برای ارتقا سطح نظارتهای اجتماعی نیز مطرح و درباره آنها بحث و گفتگو شد.