بر خلاف دورههای گذشته، حدود ۷۰ درصد آثار جشنواره امسال مربوط به استانها هستند و تنها ۳۰ درصد آثار متعلق به گروههای تهرانی است.
امیر مشهدی عباس افزوده شدن بخش نمایش ایرانی به جشنواره را یک ضرورت خواند و گفت: نمایش ایرانی، شاخههای متعددی داردکه در بخشهای بزرگسالان و در جشنواره آیینی و سنتی به آن توجه میشود، اما متأسفانه این بخش برای کودکان و نوجوانان وجود نداشت؛ به همین دلیل بخش نمایش ایرانی نیز به جشنواره افزوده شد.
دبیر بیست و هفتمین جشنواره بینالمللی نمایش کودک و نوجوان همچنین از مستندسازی بیست و شش دوره گذشته جشنواره خبر داد و اظهار کرد: نبود مستندسازی دورههای گذشته جشنواره یکی از خلأهای جدی در این عرصه به شمار میرفت که ما در این دوره توانستیم همه فعالیتها و مستندات این جشنواره را در دورههای قبلی جمع آوری کنیم و به صورت کتاب ارائه دهیم. ضمن اینکه همه مستندات این بخش، در وبگاه جشنواره نیز موجود است و امکان بهره برداری از آن وجود دارد.
او درباره حضور ۳ اثر در بخش تئاتر ملل هم گفت: جا به جایی زمان برگزاری جشنواره یکی از عواملی بود که بر بخش ملل تأثیر گذاشت. در این دوره، ۶۰ اثر نمایشی از کشورهای مختلف به جشنواره ارسال شد که از بین آنها ۹ اثر خلاقانه و خوب نیز انتخاب شدند، اما به علت جا به جاییهای زمانی، بسیاری از گروهها نتوانستند در جشنواره شرکت کنند. آقای مشهدی عباس ادامه داد: در بخش ملل بیش از تعداد کشورها؛ به کیفیت کارها، خلاقیت و شکل آموزشی توجه شده است.