مولد برق این مرغداری متاسفانه به خاطر فاسد بودن باتری، امکان روشن شدن و تهویه نداشته است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز خراسان شمالی مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان درباره خسارت وارد شده به یکی از مرغداری های بجنورد گفت: اولا تا این لحظه هیچ خاموشی
علیرضا صبوری درباره حادثه مرغداری افزود: زمان انشعاب برق مرغداری، صاحبان آنها ملزم به تهیه مولد برق پشتیبان هستند.
همچنین جهاد کشاورزی موظف به بررسی این موضوع پس از دریافت پروانه بهره برداری است تا از تلفات در این واحدهای تولیدی جلوگیری شود.
وی افزود: این واحد، خوشبختانه دیزل برق داشته، ولی متاسفانه به خاطر فاسد بودن باتری، امکان روشن شدن ( استارت زدن ) نداشته است.
از طرفی صاحب کارخانه گفته که ۲۰ هزار قطعه مرغ داشته در حالی که طبق پروانه، مرغداری اش هشت هزار قطعه ای است. بدیهی است تهویه دشوار بوده. از طرف دیگر، بازدید همکاران ما نشان میدهد خسارت وی، تلف شدن کمتر از هزار قطعه مرغ است.
صبوری این را هم گفت که وزن مرغها بالای دو و نیم کیلو بوده که حتی در زمان ورود مجدد برق به مدار در زمان های کم، امکان تلفات بالاست چه برسد به این مورد که با وجود همکاری نیروهای برق، یک ساعت و ۵۰ دقیقه طول کشیده است.
امروز در خبرهای استان آمده بود که یک واحد مرغداری در محدودهی پشت فرودگاه بجنورد، با ظرفیت ۲۰ هزار جوجه، بر اثر قطعی برق دو شب گذشته، بیش از ۲۵۰۰ مرغ خود را از دست داده است.
کریمی میزان خسارت تلف شدن مرغها را بیش از ۳۵۰ میلیون تومان برآورد کرده و گفته بود: شرکت توزیع برق قبل از قطع برق به ما اعلام نکرده بود تا متوجه استفاده از برق اضطراری شویم.
وی خواستار رسیدگی و پرداخت بیمه خسارت این میزان تلفات در مرغداری از مسئولان مربوط شد.