میانسالان برای حفظ سلامت بدن یا ارتقاء آن باید مصرف برخی مواد غذایی را در اولویت قرار دهند.
مصرف موادغذایی مهم برای میانسالان
- گوجه فرنگی:
از بروز چین و چروک جلوگیری میکندزیرا حاوی آنتی اکسیدانی به نام لیکوپن است که از پوست در برابر آسیبهای ناشی از نور آفتاب محافظت میکند.
بدن از طریق گوجه فرنگی پخته لیکوپن بیشتری جذب میکند.
قارچ:
بعد از ۵۰ سالگی، مصرف غذاهایی که علائم یائسگی مثل کاهش تراکم استخوانها و شکنندگی استخوانها را بی اثر میکند، لازم و ضروری است. خانمها در این مقطع از زندگی باید به ویتامین D و کلسیم توجه ویژهای داشته باشند. قارچها جزو معدود مواد غذایی حاوی ویتامین D هستند و جایگزین خوبی برای گوشت هستند، چون باعث میشوند، کالری کمتری مصرف کنید.
آلوها:
اگر دوست دارید تا زمان میانسالی و پیری استخوانهای بدن خود را محکم نگه دارید، آلو را فراموش نکنید. تحقیقات نشان میدهد، مصرف روزانه ۵ تا ۶ عدد آلو (آلو بخارا) به جلوگیری از کاهش تراکم استخوانها کمک میکند. آلوی خشک هم به بهبود عملکرد و سلامت سیستم گوارش کمک میکند.
تخم مرغ:
انگور:
انگور حاوی بیش از هزار و ۶۰۰ ترکیب گیاهی طبیعی شامل آنتی اکسیدانها و پلی فنولهای مختلف است که فواید سلامتی فراوانی برای بدن دارند انگور برای قلب، چشمها، مغز و مفاصل بسیار مفید است.
یک چهارم فنجان انگور فقط ۹۰ کالری دارد و همه انواع انگورها از هر رنگی منابع طبیعی خوبی از آنتی اکسیدانها هستند.
ماست یونانی:
این ماست در مقایسه با ماستهای معمولی میزان سدیم و قندآن ۴۰ درصد کمتر و میزان پروتئین آن دو برابر است.