رییس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی راه نجات توسعه همه جانبه بخش کشاورزی استفاده از ظرفیتهای شرکتهای دانش بنیان است.
رییس کمیسیون کشاورزی و منابع طبیعی، آب و محیط زیست مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه باید زیرساختها در این بخش فرآهم شود، افزود:برای دستیابی به توسعه در بخش کشاورزی، باید تولید خوب داشت، صنایع تبدیلی و تکمیلی ایجاد شود، نظارت بر قیمت گذاریها بیشتر باشد و صادرات دنبال شود.
وی با اشاره به اینکه کشاورزی محور توسعه است و امنیت غذایی یک موضوع جدی جامعه به شمار میرود، افزود: طرح امنیت غذایی پس از حدود ۶ ماه نشستهای مختلف با کشاورزان، محققین و علاقهمندان این بخش و پس از رفع ایرادات در شورای نگهبان و مجمع تشخیص مصلحت نظام اکنون آماده شده است.
رییس کمیسیون کشاورزی و منابع طبیعی، آب و محیط زیست مجلس شورای اسلامی ادامه داد: این طرح با ۱۵ ماده آماده شد و به زودی عملیاتی میشود که در آن موضوعاتی همچون بیمه محصولات کشاورزی، امهال و استمهال وام ها، صادرات محصولات کشاورزی، سرمایه گذاری در بخش کشاورزی، توسعه بخش کشاورزی و اصلاح الگوی کشت دیده شده است.
عسکری افزود: اگر این طرح عملیاتی شود، مطمئنا هم میتوان تولید خوب و با برنامه ریزی انجام داد، در صنایع تبدیلی و تکمیلی ایجاد کرد و در حوزه صادرات اقدامات مهنی انجام داد.
وی ادامه داد: طبق برآوردی که صورت گرفته، با توجه به ظرفیت بالایی که بخش کشاورزی وجود دارد؛ دیگر نیاز به صادرات انرژی نداریم و حتی میتوان شیرهای نفت را نیز بست.
وی همچنین به موضوع اصلاح الگوی کشت اشاره کرد و گفت: دستور العملی به وزارت جهاد کشاورزی ابلاغ شده است و در آن زمان نیز مشخص شده است و گفته شده که هرچه سریعتر باید اصلاح الگوی کشت عملیاتی شود و برای همین منظور نیز کارگروهی شکل گرفته که ۱۵ روزه یکبار گزارش خود را مبنی بر اصلاح الگوی کشت در کمیسیون کشاورزی ارایه میدهند.