سخنگوی سازمان اورژانس کشور گفت: پنچر کردن چرخهای آمبولانس اورژانس باعث فوت دختر بچه ۲ سالهای شد که ایست قلبی کرده بود.
سخنگوی سازمان اورژانس کشور گفت: آمبولانس بلافاصله از یک مرکز پزشکی در خیابان شهید بهشتی به محل اعزام میشود و در آن ساعت خیابان بهشتی خیلی ترافیک است. همکاران ما در آمبولانس وقتی به ۵۰ متری آدرس مورد نظر میرسند، به علت ترافیک و بدحال بودن مریض مجبور میشوند وارد خط ویژه شده و جلوی ساختمان پارک کنند.
وی ادامه داد: همکاران ما به همراه تجهیزات شان با سرعت برای نجات جان این کودک به طبقه سوم میروند و پزشکی را در حال سی پی آر کودک میبینند، همان طور که میدانید در عملیات سی پی آر شانس بقا خیلی کم است، اما با همکاری هم عملیات احیا را شروع میکنند و شرایط وی را به حالت پایدار در میآورند تا به مرکز درمانی منتقل کنند.
آقای خالدی افزود: با توجه به اینکه ساختمان تجاری بوده و تردد در آنجا زیاد بوده است، تیم سه نفره خانم دکتر و دو پرسنل اورژانس تصمیم میگیرند که یک نفر را برای نگه داشتن آسانسور در محل مستقر کنند و تکنسین اورژانس به محض مهیا کردن شرایط آمبولانس، اعلام کند تا دو نفر دیگر کودک را به پایین منتقل کنند.
سخنگوی سازمان اورژانس کشور خاطرنشان کرد: به گفته تکنسین اورژانس، وقتی کنار آمبولانس میرسد تا اکسیژن و شرایط موجود را برای پذیرش بیمار آماده کند، متوجه خالی شدن عمدی باد دو لاستیک آمبولانس میشود.
وی گفت: این همکار ما فورا درخواست آمبولانس کمکی میکند، ولی متاسفانه در شلوغترین زمان خیابان شهید بهشتی، آمبولانس دوم وقتی میرسد که بیمار هیچ علائم حیاتی نداشت و خاتمه سی پی آر در محل اعلام میشود.
آقای خالدی با بیان اینکه این موضوع نیاز به فرهنگ سازی دارد، افزود: آن منطقه دوربین مداربسته داشته و شماره ماشین فرد خاطی را پیدا کردیم و از وی شکایت کرده و این موضوع را پیگیری میکنیم.
سخنگوی سازمان اورژانس کشور تصریح کرد: آمبولانسهای ما راننده مخصوص ندارند و هر دو نفر اعزامی در هر آمبولانس جزو کارشناسان فوریتهای پزشکی هستند و برای بیماران بدحال هر دوی آنها بر بالین بیمار حضور مییابند تا عملیات احیای قلبی - ریوی از رگ گرفتن تا لوله گذاری و ماساژ قلبی در ۴ الی ۶ دقیقه انجام شود.
وی ادامه داد: سازمان اورژانس کشور یک کار خدماتی انجام میدهد و تمام خدمات آن رایگان است، مردم وقتی میبینند که آمبولانس آژیر میکشد، حتما راه را برایش باز کنند و یا وقتی آمبولانسی در صف پمپ بنزین ایستاده است، اجازه دهند تا خارج از نوبت، بنزین بزند.
آقای خالدی خاطرنشان کرد: اگر مردم دیدند که آمبولانسی جلوی خانه شان پارک کرده است، لطفا با ۱۱۵ تماس بگیرند تا ما به عوامل آن آمبولانس اطلاع دهیم، ماشین را جابجا کنند.