معاون فرهنگی و مشارکتهای مردمی ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات گفت: پیش بینی میشود روزانه حدود ۱۲ میلیون پرس غذا توسط موکب دارها طبخ و در سه وعده غذایی شامل صبحانه، نهار و شام توزیع شود.
وی با بیان اینکه ارائه خدمت موکب دارها به زائران اربعین حسینی از ۱۶ شهریور شروع شده و تا ۲۹ شهریور ادامه خواهد یافت، اضافه کرد: براساس پیش بینیهای انجام شده روزانه حدود ۱۲ میلیون پرس غذا توسط موکب دارها طبخ و در سه وعده غذایی شامل صبحانه، نهار و شام توزیع خواهد شد.
معاون فرهنگی و مشارکتهای مردمی ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات تاکید کرد: در زمان عزیمت به عراق شاهد افزایش گرمای هوا خواهیم بود و موکب دارها تجهیزات سرمایی و خنک کننده به همراه داشته باشند.
افضلی گفت: توصیههای لازم درباره به همراه داشتن تجهیزات خنک کننده و سرمایشی به موکب دارها ارائه شده است تا بتوانند بهترین خدمات را به زائران سیدالشهد (ع) ارائه دهند.
وی با تاکید بر اینکه به دنبال راه اندازی کارخانههای یخ در مسیر زائران اربعین هستیم، افزود: با توجه به افزایش قیمت برخی کالاهای اساسی در سطح جهانی و ایران، به دنبال گرفتن مجوز از ستاد مرکزی اربعین برای انتقال این کالاها توسط موکب دارها به عراق هستیم.
معاون فرهنگی و مشارکتهای مردمی ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات ادامه داد: موکب دارهای کشورمان میتوانند از بیستم محرم و پس از اخذ مجوز از ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات با عزیمت به عراق موکبهای خود را بر پا کنند.
افضلی تصریح کرد: موکب داران باید با برنامه ریزی منسجم و با توجه به مجوز ستاد مرکزی اربعین، وزارت صنعت، معدن و تجارت، جهاد کشاورزی و دولت عراق، پس از ورود به خاک آن کشور، برای استقرار خود اقدام لازم را انجام دهند و طبق برنامه به زائران اربعین حسینی خدمت رسانی کنند.
وی گفت: موکب داران باید برای دریافت مجوز ورود به خاک عراق به سامانه ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات مراجعه و نسبت به گرفتن مجوز برای خود و وسایل نقلیه همراه، اقدام کنند.