مسئول مرکز ارتباطات و بینالملل حوزههای علمیه از حضور ۱۳ هزار طلبه زبان دان در حوزههای علمیه کشور حضور دارند.
وی ادامه داد: یک ظرفیت بالفعل در گردشگری، ظرفیت طلاب زبان دان است، هم اکنون علاوه بر ۳۰ هزار طلبه آذری زبان و پنج هزار طلبه عرب زبان، بیش از ۱۳ هزار طلبه زبان دان در حوزههای علمیه، داریم. حسینی کوهساری افزود: یکی دیگر از ظرفیتها در زمینه حوزه گردشگری، مجموعههای فعال در زمینه برگزاری آموزشهای کوتاه مدت و بلندمدت برای خارجیها در فضای مجازی است که در شهر قم فعالیت دارند.
مسئول مرکز ارتباطات و بینالملل حوزههای علمیه گفت: اکنون در آغاز راه، برای این که به نتیجه برسیم، نیازمند سازماندهی تشکلهای مربوط به گردشگری هستیم، البته اقداماتی هم در زمینه پژوهش گردشگری انجام شده است.
وی خاطرنشان کرد: امکان استفاده از نرم افزارهای تولید شده در این مرکز در زمینه گردشگری آیینی، وجود دارد، در عرصههای مختلف از جمله دینی، فرهنگی و تاریخی، هزار نرم افزار در مرکز ارتباطات و بین الملل حوزههای علمیه تولید شده است.
مسئول مرکز ارتباطات و بینالملل حوزههای علمیه، گردشگری را در دنیای کنونی یک فرصت کم نظیر و ضرورتی انکار ناپذیر و جزئی تاثیرگذار در زندگی بشر به ویژه بشر معاصر دانست و تصریح کرد: گردشگری از منظرهای مختلفی از جمله منظر ملی، اسلامی، ادیانی و تمدنی حائز اهمیت راهبردی است.
وی افزود: ساحتهای پیوند و تعامل گردشگری، دین و حوزههای علمیه، متنوع و گسترده است و مبانی گردشگری، فقه گردشگری، اخلاق گردشگری، نظام جامع دینی گردشگری، الگوی گردشگری اسلامی ایرانی و پاسخگویی به شبهات و مسائل و نیازهای جدید فراروی گردشگری، برخی اولویتهای فکری، معرفتی و نظری گردشگری است..