رژیم صهیونیستی با استفاده از گاز به غارت رفته فلسطینیان، برای افزایش انتقال گاز به اتحادیه اروپا به مصر یادداشت تفاهم امضا کرد؛
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از شبکه تلویزیونی العالم، رژیم صهیونیستی با استفاده از گاز به غارت رفته فلسطینیان، برای افزایش انتقال گاز به اتحادیه اروپا به مصر یادداشت تفاهم امضا کرد؛ بی آنکه مصر بتواند از این طرحها استفاده کند، زیرا نیاز داخلی آن به انرژی در سطحی است که امکان صادرات گاز را ندارد.
اتحادیه اروپا، رژیم اشغالگر قدس و مصر برای صادرات گاز اسرائیل از شرق دریای مدیترانه به اروپا یادداشت تفاهمی امضا کردند. بر اساس این توافق، رژیم صهیونیستی از صادرات گاز غارت شده فلسطین به اروپا از طریق مصر، استفاده میکند و این بُعد دیگری از ابعاد عادی سازی روابط با رژیم اشغالگر است. به این ترتیب تل آویو از پیامدهای بحران کنونی جهانی انرژی، برای کسب سود بیشتر استفاده میکند.
گزارشگر شبکه العالم گفت: در چارچوب طرحهای عادی سازی روابط با اسرائیل و تکمیل آنها، رژیم اشغالگر قدس و مصر برای افزایش صادرات گاز طبیعی این رژیم به اروپا یادداشت تفاهمی امضا کردند. این نخستین یادداشت تفاهم است که اجازه میدهد حجم زیادی از گاز رژیم صهیونیستی از طریق مصر به اروپا فرستاده شود.
نفتالی بنت نخست وزیر رژیم صهیونیستی گفت: «دو طرف در خصوص راههای ممکن برای همکاری اتحادیه اروپا و اسرائیل در زمینه امنیت غذایی، انرژی و ... بحث و گفتگو خواهیم کرد. در سالهای اخیر، اسرائیل از واردکننده گاز به صادرکننده آن تبدیل شد. ما اکنون برای تولید گاز طبیعی از آبهای اقتصادی اسرائیل تلاش میکنیم.»
گزارشگر این شبکه افزود: از سوی دیگر، مقامات اتحادیه اروپا اعلام کردند توافق با رژیم اسرائیل برای جبران کمبود گاز روسیه به سبب جنگ در اوکراین و در پی آن، برای کاستن تکیه بر منابع انرژی روسیه امضا شده است.
اورسلا فون درلاین رئیس کمیسیون اروپا گفت: «بسیار خوشحال هستم، زیرا اکنون درخصوص این پروژه خوب سخن میگوییم و اسرائیل برای افزایش گاز ارسالی از طریق مصر، آمادگی دارد.»
گزارشگر این شبکه افزود: عملا بخشی از گاز رژیم صهیونیستی از طریق خطوط به تاسیسات مصر در ساحل دریای مدیترانه منتقل میشود و به عنوان گاز مایع از طریق کشتیها یا خطوط انتقال گاز صادر میشود.
مسئولان پیش بینی میکنند پس از توافق، انتقال گاز طبیعی از مصر به اروپا افزایش یابد. اما به گفته مسئولان، این موضوع ممکن است دو سال به طول بیانجامد. بی آنکه مصر بتواند از این پروژهها استفاده کند، زیرا نیاز داخلی مصر به این انرژی زیاد است.
اعلام یادداشت تفاهم اتحادیه اروپا و اسرائیل از طریق مصر در حالی صورت گرفت که به سبب تجاوزگری رژیم صهیونیستی علیه حقوق نفتی لبنان در خط ۲۹، منطقه با بحران گسترده مواجه است و در پی آن سفر آموس هوک اشتاین میانجی آمریکایی به بیروت پایتخت اروپا صورت گرفت و اظهارات یکپارچه مسئولان لبنانی را درباره موضع گیری ثابت بیروت در حمایت از ثروتهای نفتی و گازی این کشور در منطقه همجوار ساحلهای این کشور در دریای مدیترانه شنید.
از سوی دیگر، این گامها در ادامه طرحهای عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی صورت گرفت که این رژیم با فروش ثروتهای به غارت رفته حقوق فلسطینیان، از آن استفاده میکند. آن هم در حالی که به سبب تحریمهای غرب علیه روسیه و سیاست یک جانبه تک قطبی حاکم بر جهان، منطقه با بحران انرژی مواجه است.