وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در نخستین شب هنرمندان صنایع دستی، با مو سپیدان این هنر دیدار و گفتگو کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ در این جلسه هنرمندان در مورد بازار یابی بیمه و مشکلات هنرمندان با عزت الله ضرغامی گفتگو کردند. در این زمینه یکی از هنرمندان پیشنهاد داد که یکی از شرکتهای وابسته به وزارت میراث آثار هنرمندان را خریده و بیمه آنان را پرداخت کند.
در این جلسه یکی از صنعت گران اصفهانی نیز گفت: ما میتوانیم مس ۳۰۰ هزار تومانی را تبدیل به کالای ۳۰ میلونی کنیم فقط باید کارگاهها جان دوباره بگیرد.
مدرس رشته صنایع دستی و کار آفرین برتر سال ۹۷ در رشته گره چینی گفت: ما گره چینی را کار بردی کردیم و به وزیر میراث گفتیم که این رشته توانایی جهانی شدن را دارد و میتواند ارزآوری خوبی داشته باشد.
محمد نصر هنرمند اصفهانی خواستار این شد که درجه هنری هنرمندان زیر نظر میراث باشد نه ارشاد این موضوع باعث مشکلات اساسی برای هنرمندان شده است.
وی همچنین تصریح کرد: هنرمندان صنایع دستی مشکلات اقتصادی فراوانی دارند و برگزاری نمایشگاه های خارجی می تواند به گردش چرخه اقتصاد هنری کشور کمک کند.
در این جلسه، عزیزی کار آفرین برتر و هنرمند صنایع دستی از هورامانات با بیان اینکه تاکنون ۱۰۴ اثر صنایع دستی از کرمانشاه ثبت شده است، از وزارت میراث فرهنگی انتقاد کرد که در برگزاری نمایشگاه های خارجی برای هنرمندان داخلی تلاش چشمگیری نکرده است.
وی از وزیر میراث فرهنگی درخواست کرد که با برگزاری نمایشگاه های صنایع دستی در داخل و خارج از کشور به کمک هنرمندان این صنعت بیاید.
نرجس خاتون فیروزی هنرمند سوزن دوزی نیز در این جلسه با انتقاد از شرایطی که هنرمندان این رشته با آن درگیر هستند از وزارت میراث فرهنگی خواست تا حمایت بیشتری از آنان کند.
وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در این مراسم تاکید کرد در اجرای خواسته های هنرمندان صنایع دستی می کوشیم.
درپایان این نشست از نرجس خاتون فیروزی استاد سوزن دوزی، علی حاجیان پور در رشته گچ بری روی آینه و شهرام امیری در رشته معرق با حضور ضرغامی وزیر میراث فرهنگی تجلیل شد.