معاون پژوهشی دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران، سرود "سلام فرمانده" را اثری در جهت تقویت گفتمان انقلاب اسلامی دانست.
وی درباره واکنش معاندین به این سرود خاطرنشان کرد: طبیعی است این اثر که اینگونه به گفتمان انقلاب عمل میکند هر گفتمانی را که در برابر این گفتمان است به واکنش وا دارد.
معاون پژوهشی دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران، پخش از رسانه ملی و عامه پسند بودن سرود را دوبالی دانست که باعث ترویج آن شده است و گفت: اجرای این سرود در ابتدا جوششی بود، ولی به مرور با وارد شدن رسانه ملی به پخش آن از حالت جوششی و آئینی درمی آید و تکرار بیش از حد باعث میشود شور اولیه را نداشته باشد.
در ادامه این نشست سید بشیرحسینی استاد دانشگاه گفت: در فضاسازی معاندین، ابتدا سرود را نمایی از مرثیه ذکر، اما پس از حضور مردم در ورزشگاه آزادی آن را به عنوان جشن سلام فرمانده بیان کردند.
عضو هیات علمی پژوهشگاه فرهنگ و هنر اسلامی هم در این نشست گفت: من برخلاف دوستان، مخاطب این سرود را کودکان نمیدانم بلکه یک خانواده میدانم. در ورزشگاه آزادی کودکان را با پدر و مادر میبینیم و با کمک پدر و مادر شعر را حفظ کرده اند.
حجت الاسلام مرتضی روحانی خاطرنشان کرد: اگر نقصی در کار هست، ولی اثر کار خودش را کرده و تعدادی را به تامل واداشته است.
محسن صفایی فرد مدیر تولید و تامین موسیقی سیما از دیگر مهمانان این نشست، اثر سلام فرمانده را اولین رویداد جمع خوانی یک سرود دانست.
میثم مهدیار معاون پژوهشی پژوهشگاه فرهنگ وهنر و ارتباطات هم در این نشست گفت: پس از دوران کرونا که کودکان و نوجوانان بیشتر در فضای مجازی و با تهدیدهای آن روبرو بودند، سرود سلام فرمانده، خلاءیی را که خانواده بعد از این دوره احساس میکردند پر کرد.