حاج رمضان کاسب فیروزکوهی که با پشتکار و ابتکار، این روزها چرخ کاسبیش پر قدرت میچرخد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان تهران ؛ رمضان بابایی گفت: اطراف این غذا خوری که در سال ۱۳۶۱ ساختم نیزار بود و روزی ۵ دیزی برای مشتری درست میکردم.
وی افزود: از این ۵ دیزی ۳ دیزی را مشتری میبرد و ۲ دیزی دیگر را به خانه میبردم.
کاسب فیروزکوهی گفت: روزی به فکر این افتادم که غذای محلی مادربزرگم با نام ته چین را طبخ و به مشتریان عرضه کنم.
وی افزود: خوشبختانه این غذی محلی مورد استقبال مردم قرار گرفت و در حال حاضر ده نفر در این رستوران خانوادگی مشغول کار هستند.
بابایی گفت: رمز موفقیت خود را توکل به خدا، پشتکار و کسب روزی حلال میداند.
در این غذا خوری خانوادگی پسران در کنار پدر برای رونق بیشتر کسب و کارشان تلاش میکنند و دختر و عروس خانواده هم طبخ غذا را برعهده دارند.
امروز این رستوران خانوادگی یکی از معروفترین رستورانهای شهر فیروزکوه است که از سراسر کشور برای خوردن غذای محلی ته چین به اینجا میآیند.