شکنجه و تخریب منازل و اهانت مقامات هندی بر ضد مسلمانان تشدید شده است.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از شبکه تلویزیونی العربی، شکنجه و تخریب منازل و اهانت مقامات هندی بر ضد مسلمانان تشدید شده است.
مسلمانان هند بر ضد اهانت به پیامبر اسلام (ص) تظاهرات کردند و تصاویر زیادی از حملات پلیس هند بر ضد آنها ثبت و ضبط شده است. در این تظاهرات دو نفر کشته و دهها نفر دیگر زخمی شدند.
نیروهای امنیتی، اقدامات خود را بر ضد مسلمانان تشدید کردند و منازل فعالانی را که در تظاهرات شرکت داشتند تخریب کردند. مسئولان هندی تایید کردند نیروهای امنیتی هند، منازل مسلمانان را با ادعای اینکه در شورش دست داشتند تخریب کردند.
تصاویر ویدئویی، تخریب منزل جاوید محمد از فعالان ایالت اوتار پرادش در شمال هند را ثبت کرده است. این اقدام پس از آن صورت گرفت که مقامات هندی مدعی شدند او مغز متفکر اعتراضات بوده است. علاوه بر این منازل مسکونی دو نفر دیگر به بهانه پرتاب سنگ پس از نماز جمعه تخریب شد.
سخنگوی حزب حاکم هند در ایالت اوتار پرادش گفت نخست وزیر این ایالت به مسئولان دستور داده است هر ساختمان یا منزل «غیرقانونی» متعلق به هر شخصی که در اعتراضات اخیر مشارکت داشته است تخریب شود. در مقابل، صاحبان این منازل، غیرقانونی بودن خانههای خود را تکذیب کردند.
همچنین رهبر معترضان، تخریب منازل مسکونی را محکوم و دولت این ایالت را به هدف قرار دادن مسلمانان متهم کرد. آنها اعلام کردند دولت، روشی غیرقانونی را برای ساکت کردن معترضان در پیش گرفته است.
تصمیم برای تخریب منازل مسلمانان چند روز پس از انتشار تصویر ویدئویی صورت گرفت که در آن دو نفر از نیروهای پلیس در یکی از مراکز ایالت اوتار پرادش به مسلمانان حمله و آنها را شکنجه میکنند. پلیس آنها را به جرم شرکت کردن در تظاهرات محکومیت اهانت به پیامبر (ص) بازداشت کرده بود.
در ایالت بنگال غربی در شرق هند نیز اوضاع تغییر چندانی نداشت و نیروهای امنیتی، قانون وضعیت فوق العاده را در منطقه صنعتی «هوراه» تا شانزدهم ژوئن به اجرا گذاشتند.
همچنین رئیس حزب بهاراتیا جاناتا در این ایالت تحصن کرد و کشور بنگلادش در مجاورت این ایالت را به تحریک به خشونت در این ایالت متهم کرد.
در شهر رانچی در ایالت جارکند، پلیس برای متفرق کردن تظاهرکنندگان به طرف آنها آتش گشود. در درگیریها بین هندوها و مسلمانان در این شهر، دو نفر کشته شدند. پلیس نیز منع رفت و آمد اعمال و اینترنت را مسدود کرد.
موج اعتراضات کنونی در پی اظهارات ضد اسلامی دو تن از اعضای حزب ناریندرا مودی نخست وزیر هند به راه افتاد. این اظهارات، انتقادات شدیدی را در جهان اسلام درپی داشت و بحران دیپلماتیک بین هند و برخی کشورهای اسلامی به وجود آورد. این اعتراضات رسمی، عذرخواهی هند را خواستار شد.
همچنین تظاهرات گستردهای در پی این اظهارات در سراسر هند برگزار شد.
شبکه تلویزیونی الجزیره انگلیسی نیز در گزارشی اعلام کرد، دولت هند برای مرعوب کردن مسلمانان و منع کردن آنها از شرکت در تظاهرات، خانه هایشان را تخریب میکند.
مردم هند در دهلی نو پایتخت این کشور تظاهرات کردند. معترضان به اقدام دولت هند در تخریب خانههایی در ایالت اوتار پرادش اعتراض داشتند که به مسلمانان تعلق دارد. مقامات دولتی هند میگویند این خانهها به صورت غیرقانونی ساخته شده است، اما فعالان حقوق بشر در هند میگویند این اقدام دولت بخشی از تلاشهای آن برای مرعوب ساختن مسلمانان است. هفته گذشته در چندین شهر هند تظاهراتی علیه دو مقام حزب حاکم هند، بی جی پی، برپاشد که سخنانی درباره پیامبر اسلام(ص) بیان کرده اند. به نظر بسیاری از افراد، این سخنان موهن و کفرآمیز بوده است. خشم شدیدی در هند علیه حزب حاکم شکل گرفته است که نخست وزیر هند نیز از همین حزب است. حدود سیصد نفر به علت شرکت در این تظاهرات بازداشت شده اند.