نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر گفت: بانک اطلاعاتی نیازهای ملی، برای جهت دهی و ساماندهی فعالیتهای دانشبنیان ها ضروری است.
وی با اشاره به سند توسعه دانشبنیان بوشهر به عنوان نخستین سند مصوب ادامه داد: مسئولان استان باید بدانند که اگر پیشرفت میخواهند، این ترقی وابسته به حمایت از پارک علم و فناوری و شرکتهای دانش بنیان است.
امام جمعه بوشهر افزود: بوشهر ۱۲ تا ۱۵ سال آینده به استانی فوق صنعتی در عرصههای استراتژیک تبدیل میشود و اگر واحدهای فناور و دانشبنیان بومی مورد حمایت قرار نگیرند، نیازهای آینده این استان را دیگران تامین خواهند کرد.
آیت الله صفایی بوشهری گفت: برای ایجاد پارک علم و فناوری گاز و پتروشیمی تقاضا شده است که در صورت تحقق در ایران بینظیر است.
رئیس پارک علم و فناوری خلیج فارس نیز گفت: ۱۶۵ واحد فناور در استان بوشهر فعالیت میکنند که ۴۰ مورد آن دانشبنیان هستند.
دکتر حسن حبیبی کمبود مکان برای استقرار شرکتهای دانشبنیان در مراکز رشد گناوه و دشتستان، گفت: دریا، زیست فناوری دریایی، ساخت کشتیها و تجهیزات مورد نیاز شناورها، قطعات مورد نیاز صنایع عظیم مستقر در این استان از عرصههایی است که باید شرکتهای فناور و دانشبنیان در این بخشها تقویت شوند.
او بیان کرد: علاوه بر ضعف زیر ساختهای مراکز رشد، مسائل مالیات، بیمه و اخد تسهیلات از دیگر مشکلاتی است که شرکتهای فناور و دانشبنیان استان بوشهر با آن مواجه هستند.
سرپرست دانشگاه خلیج فارس نیز در این نشست گفت: حوزه زیست فناوری از عرصههای مزیتی بوشهر است و بر اساس رتبهبندی انجام شده، این دانشگاه درمیان پنج مجموعه برتر دانشگاهی در این رشته قرار گرفته است.
محمد مدرسی از یک سو گفت که این دانشگاه از هیچ کمکی به شرکتهای دانشبنیان استان دریغ نمیکند و از سوی دیگر از نماینده، ولی فقیه در استان درخواست کرد که از دستگاههای مربوط بخواهد با شرکتها برای دریافت تسهیلات همکاری کنند و اعتبار لازم به تقویت این بخش اختصاص یابد.
در این نشست برخی از شرکتهای فناور و دانشبنیان مجموعه پارک علم و فناوری استان مشکلات و دغدغههای خود را با امام جمعه بوشهر در میان گذاشتند.
باید همه انجام و اجرای وظایف شرعی و قانونی را از مسولین بخواهند ، تا وضعیت مملکت درست شود!،...
باید همه انجام و اجرای وظایف شرعی و قانونی را از مسولین بخواهند ، تا وضعیت مملکت درست شود!،...