کارخانه اسید سیتریک مجتمع کشت و صنعت جوین موفق به صادرات اسید سیتریک خود به ۱۲ کشور آسیایی و اروپایی شده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز خراسان رضوی ، مدیرعامل مجتمع کشت و صنعت جوین گفت: ظرفیت تولید این کارخانه
حسینی شکر خام و سفید و ملاس چغندرقند را مواد اولیه این کارخانه ذکر کرد و افزود: حدود ۷۵ درصد اسید سیتریک تولیدی در صنایع غذایی و ۲۰ درصد در صنایع دارویی و شیمیایی استفاده میشود.
حسینی با بیان اینکه اسید سیتریک تولیدی به واسطه بهره مندی از پیشرفتهترین تجهیزات روز دنیا و آزمایشهای روزانه و تائیدیههای استاندارد، مجوز ورود به اتحادیه اروپا را نیز دارد، افزود: اسید سیتریک جوین به ۱۲ کشور آسیای میانه و اتحادیه اروپا صادر میشود؛ محصولی که دارای کمترین میزان ناخالصی و سرب بوده و این مزیتی بزرگی برای اسید سیتریک تولیدی ما است.
وی با بیان اینکه واردات بی رویه در سال ۹۹ باعث رکود و تعطیلی کارخانه اسید سیتریک جوین شده بود، اظهار داشت: بعد از ممنوعیت واردات، تولید در کارخانه رونق گرفت و ما موفق شدیم تولید اسید ستیریک را به مرز ۳۰ هزار تن در سال ۱۴۰۰ برسانیم که بیشتر از آمار تولیدی کل کارخانه از سال ۹۴ تا تا سال ۹۹ که حدود ۲۵ هزار تن بوده، است.
حسینی با بیان اینکه امسال حدود ۵ هزار تن صادرات خواهیم داشت، افزود: این میزان صادرات زمانی محقق میشود که ما نیاز داخلی را پاسخ داده باشیم و کمبودی از این بابت نداشته باشیم.
وی ظرفیت نهایی کارخانه را در افق توسعه حدود ۸۰ هزار تن عنوان کرد و گفت: درصدد هستیم برنامه توسعهای کارخانه را امسال به مرز ۴۰ هزار تن در سال برسانیم و بتوانیم بعد از رفع نیاز داخل که اولویت نخست ماست، به مساله صادرات توجه ویژه داشته باشیم و بازارهای تازه را شناسایی و محصول خود را صادر کنیم.