یک شرکت دانش بنیان در آمل برای نخستین بار موفق به افزایش وزن مرغ گوشتی با استفاده از مکملهای گیاهی شده است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز مازندران، حدود ۷۰ درصد هزینههای ۲۰ هزار و ۵۲۰ واحد پرورش مرغهای گوشتی کشور مربوط به تغذیه است.
یک شرکت دانش بنیان در شهرستان آمل برای نخستین بار موفق شد با دستیابی به فرمول گوشت بیشتر با تغذیه کمتر (تولید مکملهای گیاهی)، با بالا بردن بهره وری تولید، ضریب تبدیل غذایی مرغهای گوشتی را کاهش دهد.
مدیرعامل کارخانه تولید خوراک دام و طیور در آمل گفت: این واحد صنعتی دانش بنیان چگونگی تولید گوشت مرغ بیشتر با استفاده از خوراک کمتر را در دستور کار قرار داد و موفق به دستیابی فرمول تولید خوراکهای فراسودمند گیاهی شده است.
محمد حسین بهشتی مقدم با اشاره به اینکه رسیدن به این موفقیت ۴ سال به طول انجامید افزود: برای تولید این محصول خوراکی دانش بنیان از فیبرهای ساختاری و ۲۱ نوع گیاه دارویی استفاده شده است.
او ادامه داد: کاهش سرعت عبور غذا از روده باریک، افزایش هضم جذب بهتر و دفع کمتر خوراک در مرغهای گوشتی از مزایای این مکملهای خوراکی گیاهی است.
بهشتی مقدم با بیان اینکه این ترکیب برای مرغهای گوشتی بومی بوقلمون ، بلدرچین و کبک نیز قابل استفاده است ، افزود: این ماده خوراکی گیاهی دانش بنیان به دو شکل کنسانتره گیاهی و دان پلت در این کارخانه تولید و روانه بازار مصرف میشود.
زینب دیوارگر گزارش میدهد