۲۶ تُن فرآورده خام دامی در آذربایجانغربی امحاء شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکزمهاباد؛ مدیرکل دامپزشکی آذربایجانغربی گفت: در راستای کنترل و نظارت بر بهداشت فرآورده های خام دامی و حفظ سلامت شهروندان، گروههای کنترل نظارت بهداشت اداره کل دامپزشکی درسطح استان اقدام به بازدید و نظارت بهداشتی به تعداد ۳۰ هزار و ۹۷۰ نوبت از مراکز مختلف تولید، توزیع، نگهداری و عرضه فرآورده خام دامی شامل مراکز بسته بندی انواع گوشت سفید و قرمز، فروشگاههای زنجیرهای و سوپر مارکتهای عرضه کننده گوشت مرغ، تخم مرغ، مواد خوراکی و قصابی ها کردند.
سید امیدخلیل زاده افزود: از ابتدای امسال تاکنون در این بازدیدها، ۲۶ تُن انواع فرآورده خامی دامی غیر قابل مصرف از مراکزعرضه، تولید و نگهداری کشف و ضبط و از چرخه مصرف خارج شد.
خلیل زاده گفت: همچنین در بازدیدهای صورت گرفته از واحدهای عرضه محصولات دامی در زمینه برخورد با واحدهای متخلف تعداد ۴۴ واحد بدلیل رعایت نکردن موازین بهداشتی پلمب شد و در خصوص جلوگیری از کشتار غیرمجاز و کنار جادهای دام هم تعداد ۳۴ مورد شناسایی و به تعزیرات حکومتی و اداره های مربوطه معرفی شدند.
وی افزود: شهروندان لازم است فرآورده های خام دامی خود را از مراکز دارای پروانه بهداشتی و تحت نظارت دامپزشکی خریداری و هرگونه موارد غیر بهداشتی را در اسرع وقت به شبکههای دامپزشکی شهرستانها اطلاع رسانی کنند تا برخورد قانونی با متخلفان بهداشتی انجام شود.