مدیرعامل شرکت آبمنطقهای همدان از ممنوعیت شنا کردن در سدها، تاسیسات آبی و بندهای انحرافی استان، و برخورد با خاطیان خبر داد.
وی تصریح کرد: شرکت آب منطقهای استان، به منظور جلوگیری از شنا و موارد غرق شدگی در سدهای استان، در حاشیه آن، هر ۵۰۰ متر یک تابلوی شنا ممنوع، نصب کرده است.
مدیرعامل شرکت آبمنطقهای همدان گفت: همه مسیرهای دسترسی به سدها مسدود شده که برخی از افراد برای ورود به دریاچه این مسیرها را بازگشایی میکنند.
ضروری با اشاره به اینکه به دهیاران و شوراهای اسلامی روستاهای اطراف سدهای استان اعلام شده، شناکردن در سدها و تاسیسات آبی ممنوع است، گفت: در زیر آب ذخیره شده پشت سد شرایطی حاکم است که متاسفانه موجب غرق شدگی شناگران میشود.
وی افزود: شنا کردن در سد هیچ شباهتی به شنا در دریا ندارد و در دریا هر چه پیش میروی، سطح آن گودتر میشود، اما در سد اینگونه نیست و کف آن ممکن است گل و لای و برآمدگی و فرورفتگی باشد و همین عامل خطر برای شناگر خواهدبود.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای همدان تصریح کرد: برخورد شناگر به شاخ و برگها و اجسام کوچک و بزرگ، میتواند خطر آفرین باشد که باعث میشود تا شناگر جان خود را از دست دهد.
ضروری با بیان اینکه تاسیسات آبی استان محل مناسبی برای شنا کردن نیست، تاکید کرد: از هموطنانی که حاشیه سدها را برای تفریح انتخاب میکنند، درخواست داریم به خاطر حفظ سلامت خود و خانواده خود، به نشانهای هشدار دهنده و هشدار ماموران سدها توجه بیشتری داشته باشند.
وی تصریح کرد: هر ساله با گرم شدن هوا برخی افراد اقدام به شنا در سدها و تاسیسات آبی میکنند، اما امسال با کاهش بارندگی خطر شنا در سدها چندین برابر میشود.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای همدان با اشاره به اینکه حتی یکبار شنا در سد هم، ممکن است افراد را به کام مرگ بکشاند، افزود: به افراد توصیه میشود، به جای شنا کردن در پشت سدها، به سراغ استخرها رفته و مکانهایی که برای شنا کردن فراهم شده را انتخاب کنند تا دچار مشکل نشوند.
سدهای آبشینه، اکباتان، سرابی تویسرکان، شنجور رزن، شیرین سو، کلان ملایر و نعمت آباد اسدآباد از سدهای مهم استان همدان است.