کارگردان نمایش «وقتی ما نیستیم» گفت: این نمایش به عنوان یکی از آثار شرکت کننده در بیست و هفتمین جشنواره بینالمللی تئاتر کودک و نوجوان همدان است که آمال و آرزوهای بچهها در محیط مدرسه را به تصویر میکشد.
وی با اشاره به اینکه این اثر مربوط به آخرین روزی است که دانش آموزان یک مدرسه دخترانه، پیش از همهگیری کرونا و مشکلات پس از آن، به مدرسه رفتهاند، افزود : در واقع ما سعی کردیم که یک روز عادی پیش از بروز فاجعه کرونا و مسائل درون فضای یک مدرسه دخترانه و در بین نوجوانان را نشان دهیم.
زارع تصریح کرد : در این اثر شخصیتهای متعدد نظیر دانش آموزان، ناظم، سرایدار و دیگر موارد توسط یکی از شخصیتهای حاضر در نمایش روایت میشوند، البته در این نمایش، به زندگی این شخصیتها نیز پرداخته میشود.
وی سوژه و موضوع این نمایش را برگرفته از دغدغههای نوجوانان خواند و تصریح کرد: از آنجایی که بخشی از کارم نیز مربوط به آموزش بازیگری به نوجوانان است، سعی میکنم که در کلاسها از دغدغههای آنان مطلع شوم و بدانم که از پایه چه مواردی در ذهن نوجوانان وجود دارد و با آن کلنجار میروند.
وی تاکید کرد : در روند بیماری کرونا تعداد زیادی از افراد جان خود را از دست دادند و خانوادههای بسیاری عزادار شدند. نکته دیگر فشار اقتصاد و روانی بود که بر جامعه و خانوادهها تحمیل شد. نکته اصلی در این نمایش، تأکید بر داشتهها و قدر دانستن آنهاست.
وی خاطرنشان کرد: در واقع ما سعی کردیم که به کودکان و نوجوانان بگوییم که باید در هر شرایطی قدر داشتههایمان را بدانیم، زیرا هرگز شرایط فردا مشخص نیست. پیام دیگر نیز این است که باید در هنگام مشکلات با آن رو به رو شویم و فرار راه درستی نیست.