برداشت انگور دیم از تاکستانهای کازرون آغاز شد.
حمید رشیدی افزود: پیش بینی شده است هزار و صد تن انگور ارگانیک از ارقام شیرازی، یاقوتی و عسکری در کازرون برداشت و روانه بازار شود.
وی با اشاره به اینکه بیشترین سطح زیر کشت این محصول در روستای دوان از توابع بخش مرکزی شهرستان کازرون است اظهار کرد: با توجه به وضعیت توپوگرافی این منطقه که در دامنه کوه قرار گرفته است، مصرف سموم و کودهای شیمیای در رشد و تولید انگور در حد صفر است و محصول تولیدی به صورت کاملا ارگانیک به بازار عرضه میشود.
رشیدی تصریح کرد: خاک حاصلخیز، آب و هوای مطلوب، انجام عملیات به باغی مناسب از جمله تراس بندی برای حفظ رطوبت خاک و هرس صحیح منجر به تولید محصول با کیفیت در تاکستانهای این شهرستان شده است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کازرون گفت: انگور تولیدی شهرستان کازرون از عطر، طعم و مزه بسیار مطلوبی برخوردار است که علاوه بر تازه خوری و ارسال به شهرها و استانهای همجوار، برای تولید کشمش، شیره و سرکه انگور استفاده میشود.