مدیرکل دامپزشکی استان سمنان : با سم پاشی ۴۰۰ هزار راس دام ، از استانهای پاک کشور از لحاظ آلودگی به بیماری تب کریمه کنگو هستیم.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز سمنان ، حمیدرضا حسینی مبا بیان اینکه کنه عامل بیماری تب کریمه کنگو در فصل گرم سال فعال میشودگفت: بیماری تب کریمه کنگو نوعی بیماری ویروسی است و برای مقابله با آن تاکنون دو هزار و ۲۰۰ لیتر سم تهیه و در سراسر استان توزیع شده است.
وی افزود: تاکنون بیش از ۴۰۰ هزار راس دام سبک و سنگین و ۵۰۰ هزار متر مربع جایگاه نگهداری دام به صورت رایگان سم پاشی شده است.
مدیرکل دامپزشکی استان سمنان تاکید کرد : شهروندان گوشتِ قرمز را از مراکز مجاز که تحت نظارت بهداشت دامپزشکی است تهیه کنند وگوشت را بعد از ۲۴ ساعت انجماد در دمای صفر تا چهار درجه سانتیگراد مصرف کنند.
حسینی گفت: در ۶ کشتارگاه استان سمنان پس از ذبح دام و بازرسی ناظر بهداشت، ۲۴ ساعت در سردخانه نگهداری میشود و پس از آن دیگر هیچ مخاطرهای برای مصرف کننده ندارد.