سالانه ۲۱۳ هزار تن پوره و کسانتره در آذربایجانغربی تولید می شود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مهاباد؛ مدیر صنایع تبدیلی و تکمیلی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجانغربی گفت: هم اکنون 33 واحد فعال در بخش صنایع تبدیلی و تکمیلی در تولید پوره و کنستانتره در سطح استان وجود دارد که ظرفیت تولید آنها 213 هزار تن در سال است.
محمد دمکری، با بیان اینکه امسال برای توسعه صنایع تبدیلی در این بخش برای 350 هزار تن پروانه موافقت اولیه صادر شده است،افزود: 9 واحد موفق به دریافت پروانه فعالیت در صنایع تبدیلی و غذایی، پوره و کنستانتره و رب شده است که از این تعداد چهار واحد در ارومیه، یک واحد در اشنویه، یک واحد در مهاباد، دو واحد در نقده و یک واحد در میاندوآب قرار دارند.
دمکری، با بیان اینکه در زمینه تسهیلات بانکی برای واحدهای یاد شده با مشکل مواجه هستیم، گفت: کارگروه ملی فعالیت و تأسیس واحدهای صنعتی پوره و کنستانتره را فاقد توجیه اقتصادی اعلام کرده درحالیکه اینگونه نیست.
وی، با اشاره به اینکه پارسال در زمینه خرید سیب صنعتی عملکرد موفقی داشتیم و خریدهای خوبی توسط تعاون روستایی انجام شد، افزود: به دنبال ساماندهی وتقویت زنجیره سیب و همچنین ساماندهی میز سیب استان که متعلق به آذربایجانغربی است، هستیم و حمایت جدی مسئولان در این زمینه لازم است.