یک شرکت خلاق توانسته است با تولید بازیهای رایانهای با کیفیت بالا در بازارهای بینالمللی نیز حضور پیدا کند.
عماد رحمانی با اشاره به اینکه تاکنون بیش از ۲۰ عنوان بازی رایانهای تولید شده است، عنوان کرد: بازیهای رایانهای سفیر عشق و مختار خیلی مورد توجه قرار گرفتند و تاکنون ۱۲ بازی رایانهای وارد بازارهای خارجی شده است.
امروزه میتوان بازیهای رایانهای را یکی از پرطرفدارترین سرگرمیهای جهان دانست. سرگرمی که بسیاری از افراد برای آن هزینه میکنند و همین موضوع سبب شده است که شرکتهای بزرگی جذب این صنعت شوند و در این حوزه فعالیت کنند.
صنعت سرگرمی و بهطور خاص بازی، از حدود ۵۰ سال پیشگام به میدان نهاد و با هدف قرار دادن همه گروه های جامعه، از همه گروههای سنی، جنسیتی و جمعیتی، توانسته است در بازار سهم بزرگی در برداشته باشد. در این زمینه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با توجه به جایگاه بازیهای رایانهای، حمایت از شرکتهای خلاق و دانشبنیان فعال در این حوزه را در دستور کار قرار داده است.
مدیرعامل شرکت خلاق رسانا شکوه کویر ادامه داد: الماس مرنجاب، گنجینه پنهان، راز مقبره، قتل در کوچههای طهران، شیطنتهای علیمردان خان، گربه قجری، صدای فراموش شده، مسیر عشق، زیر صفر، سالهای سیاه، پرواز دوران، بازی مرگ: کفر خونین، افسانه جنگ، علیمردان خان در ملاقات با مرلین جادوگر، انقلاب عشق، سفیر عشق و مختار بازیهایی هستند که تاکنون تولید شدهاند.
آقای رحمانی با بیان اینکه ساخت بازی رایانهای از پیچیدگیهای مفهومی، فرهنگی و فنی بیشتری نسبت به بازیهای موبایلی برخوردار است، افزود: حضور در بازارهای بینالمللی و دریافت بیش از ۴۰ جایزه در داخل کشور باعث شده است تولیدات این شرکت خلاق با استقبال خوبی روبهرو شود.
این فعال صنایع نرم و خلاق با اشاره به اینکه بازی رایانهای صنعتی پولساز و اشتغالزااست، تصریح کرد: در حال حاضر در این شرکت خلاق ۴۰ نفر بهصورت مستقیم و همین تعداد نیز بهصورت غیرمستقیم مشغول به کار هستند.
وی با تأکید بر اینکه صنعت بازی نیاز به تبلیغات دارد، گفت: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برای شرکتهای خلاق کوچک حمایتهای بسیار مناسب و مفیدی در نظر میگیرد و امیدوارم از شرکتهای خلاق بزرگ نیز حمایتهای بیشتری صورت بگیرد.
ازجمله برنامههای پیشرو شرکت خلاق رسانا شکوه کویر تولید بازیهای با کیفیتتر و تأثیرگذاری فرهنگی در بازارهای داخلی و بینالمللی با حمایت و راهبری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری است.