امسال در دشتهای امامزاده جعفر و لیشتر گچساران حدود ۲۰ هکتار خیار کشت شده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد، شهرستان گچساران به لحاظ داشتن آب، هوا و خاک مناسب از مناطق مستعد کشت محصولات صیفی است. محصولات صیفی در دو فصل بهار و پاییز در گچساران کشت می شود و این روزها کشاورزان مشغول برداشت خیار سبز بهاره هستند.
انواع صیفی جات، بادمجان، هندوانه، گوجه فرنگی و خیار سبز از جمله محصولاتی است که در مناطق مختلف گچساران کشت میشود. خیار سبز از جمله محصولاتی است که در دو فصل بهار و پاییر کاشت میشود؛ خیار بهاره در اسفند کشت و اواخر اردیبهشت برداشت آن آغاز میشود. یکی از کشاورزان خیار کار گچساران گفت: در هر هکتار حدود ۳۰ تن خیار برداشت میشود. آقای قره قاتی افزود: خیار سبز منطقه امامزاده جعفر و لیشتر در این فصل هم برای تازه خوری و هم خیار شوری برداشت میشود. وی ادامه داد: عمده محصول برداشتی در کنار مزرعه به فروش میرسد. این کشاورز گفت: خیار هرروز باید برداشت شود و معمولا تا یک ماه برداشت ادامه دارد.