معاون حقوقی، امور مجلس و استانهای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: سیاست این وزارتخانه حمایت از فرهنگ بومی و خرده فرهنگ های ایران زمین است.
وی گفت: هر قدر که توجه ویژه ای به فرهنگ و هنر خطه آذربایجان شده است چیزی جز سود ملی و همگانی نداشته است.
هاشمی ادامه داد: عرصه فرهنگ و هنر آذربایجان و علی الخصوص تبریز، مفاخر بسیاری را تحویل این آب و خاک داده است. مفاخری که از این شهر برخاستند و هنر متعهد خودشان را نثار انقلاب و معارف متعالی آن کردند. اینها همه، تنها بخشی از ارزش های بومی است که با توجه ویژه به همین خرده فرهنگ ها، محصولات کلانی را برای فرهنگ عمومی کشور دربرخواهد داشت.
معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به سلسله جشنواره های ملی رضوی(علیه السلام) گفت: با توجه به بازنگری و برنامه ریزی های انجام شده، از سال آینده این سلسله جشنواره ها، هم از حیث موضوعی و هم از حیث محتوایی و هنری، دارای اتقان، فراگیری و اثرگذاری بیشتری خواهد شد.
هاشمی اضافه کرد: این سلسله جشنواره های ملی رضوی و فعالیت های هنری مشابه آن که به عشق علی بن موسی الرضا(ع) شکل گرفته است، جلوه ای از ارادت عمیق مردم و هنرمندان این کشور به ساحت مقدس آن امام همام است. نه تنها تئاتر بلکه بسیاری از فعالیت های هنری کشور ما پر از استعاره های ادبی و هنری و همچنین ادای احترام به امام رضا علیه السلام است. همه این فعالیت ها به خودی خود، پاسخ قاطعی در مقابل معدود حرکت های ضد ارزشی و غیر انسانی است.
معاون حقوقی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه با اشاره به فیلم موهن عنکبوت مقدس تاکید کرد: گرچه این فیلم هیچ نسبت و ارتباطی با وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و همچنین قاطبه هنرمندان متعهد کشورمان نداشت اما پیگیری های حقوقی را تا سر حد نتیجه، قاطعانه ادامه خواهیم داد تا هرگز شاهد تکرار چنین جسارت هایی نباشیم.
وی تصریح کرد: برخورد حقوقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با هتاکان که جسارتی به ساحت اهل بیت داشته اند، قطعی است و تصمیمهای مهمی در این خصوص گرفته شده است.
در پانزدهمین جشنواره سراسری تئاتر رضوی که از ۱۶ تا ۱۹ خردادماه جاری در تبریز برگزار شد ۱۲ گروه از استانهای آذربایجان شرقی، اصفهان، آذربایجان غربی، اردبیل، مرکزی، خراسان رضوی، البرزو کرمانشاه در بخش نهایی جشنواره در ۴ روز به رقابت پرداختند.