رییس اداره دامپزشکی کیش با اشاره به اینکه تب کریمه کنگو از دام آلوده به انسان و یا از طریق کنه منتقل و از انسانی به انسان دیگر قابل سرایت است، افزود: بلافاصله پس از ذبح گوشت را مصرف نکنید.
وی افزود: متاسفانه در برخی مناطق بلافاصله پس از این که دام ذبح میشود مورد استفاده قرار میگیرد که این روش احتمال انتقال بیماری را افزایش میدهد.
دکتر سیفی گفت: با توجه به آغاز فصل گرما و احتمال شیوع این بیماری، مردم باید حتما گوشت خریداری شده را حداقل ۲۴ ساعت در دمای صفر تا چهار درجه سانتیگراد نگه دارند و سپس مصرف کنند.
رییس اداره دامپزشکی کیش تصریح کرد: مردم از خوردن جگر خام خودداری کنند و پیش از مصرف نیز ۴۸ ساعت آن را در دمای صفر تا چهار درجه سانتیگراد نگهداری کنند.
دکتر سیفی خاطرنشان کرد: کارشناسان اداره دامپزشکی کیش بر ورود دام و همچنین محمولههای گوشت به جزیره نظارت کامل دارند.