سرپرست معاونت صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی،فارس گفت: پارسال ۱۷ و نیم میلیارد تومان تسهیلات حمایتی صندوق کارآفرینی امید برای رونق تولید به ۳۰۰ کارگاه تولیدی صنایع دستی اختصاص یافت.
سرپرست معاونت صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری فارس در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، با بیان اینکه ظرفیت متقاضیان بویژه از روستاها برای برخورداری از این تسهیلات بیش از سهم اختصاص داده بوده افزود: درخواست افزایش سهم تسهیلات رونق و توسعه کارگاههای تولید صنایع دستی به وزارتخانه داده شده و امیدواریم این سهم تا ۱۰ میلیارد تومان دیگر برای فارس افزایش یابد.
وی افزایش متقاضیان دریافت تسهیلات رونق تولید را نشان از رونق گرفتن صنایع دستی در فارس بعد از رکود دو ساله در دوران کرونا عنوان کرد و افزود: پیش بینی میشود بازار صنایع دستی ایران با اختصاص این تسهیلات رونق خوبی بگیرد.
سلیمی در خصوص حمایتهای بیمهای از هنر صنعتگران گفت:با توجه به اینکه چانه زنی با بیمه تامین اجتماعی برای بیمه تولید کنندگان صنایع دستی در جریان است، صنعتگران این بخش طبق توافق بعمل آمده در وزارتخانه میتوانند از خدمات بیمه صندوق حمایتی کشاورزان و روستائیان برخوردار شوند واز شرایط بازنشستگی آن نیز بهرهمند شوند.
وی تاکید کرد: این توافق در حالیست که شرایطی فراهم شده که درصورت به نتیجه رسیدن بیمه تامین اجتماعی، سوابق بیمهای هنر صنعتگران برای آنها لحاظ خواهد شد.
سرپرست معاونت صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری فارس در خصوص اظهار نامه مالیاتی تولید کنندگان صنایع دستی هم گفت:معافیت قطعی از مالیات، بند صریح قانونی برای تولید کنندگان صنایع دستی است وبر اساس قانون تولید کنندگان صنایع دستی از پرداخت مالیات معاف هستند.
سلیمی افزود:براساس قوانین دارایی این قشر موظف به پرکردن اظهارنامه مالیاتی هستند و اگر اظهارنامه مالیاتی نداشته باشند مشمول پرداخت مالیات میشوند.
وی گفت: براساس قوانین مالیاتی کارگاههای بزرگ که گردش مالی مناسب دارند ضروری است دفاتر مالی، مفاصا حساب و صورتحسابهای مالی خود را به حسابرس بررسی و یا سالانه در اختیار اداره دارایی قرار دهند.