باهدف سرعت بخشیدن به توسعه شرکتهای دانشبنیان و رسوخ رویکرد دانش بنیانی در فعالیت شرکتهای دانشبنیان آستان قدس رضوی، تفاهمنامهای بین سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیسجمهور و شرکت صنایع پیشرفته رضوی امضا شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری؛ در سفر سورنا ستاری معاونت علمی و فناوری رئیسجمهوری به استان خراسان رضوی و در حاشیه مراسم رونمایی از دو محصول دانشبنیان و با حضور تولیت آستان قدس رضوی تفاهمنامهای باهدف سرعت بخشیدن به توسعه شرکتهای دانشبنیان و رسوخ رویکرد دانش بنیانی در فعالیت شرکتهای دانشبنیان این آستان، تفاهمنامهای بین معاونت علمی و فناوری رئیسجمهوری و شرکت صنایع پیشرفته رضوی امضا شد.
مالک رحمتی قائممقام تولیت آستان قدس رضوی با اشاره به ظرفیت فعالیتهای خلاق و فرهنگی در استان خراسان رضوی عنوان کرد: خراسان رضوی امروز در کنار تمامی فعالیتهای فرهنگی، اجتماعی و زیارتی، در مسیر دانشبنیانی و خلاق حرکت میکند و مشهد مقدس زیر سایه امام رئوف، جلوهای از توانمندیهای فناورانه و خلاقانه است. تلاش داریم ذیل پرچم ثامنالحجج، این فعالیتها را در سطح ملی و جهانی به نمایش بگذاریم.
قائممقام تولیت آستان قدس رضوی با اشاره به نمایش دستاوردهای دانشبنیان و خلاق خراسان رضوی در قالب نمایشگاه محصولات ایرانساخت حمایت شده توسط شرکت صنایع پیشرفته رضوی گفت: در این نمایشگاه، بیش از ۴۰ شرکت برگزیده از خراسان رضوی در سه دسته موضوعی، توانمندی فناورانه خود را به نمایش گذاشتهاند و در سه شکل از آنان حمایت صورت گرفت. گروه اول به توانمندی و بلوغ کافی رسیدهاند و صرفاً از حمایت ارائه محصولات برخوردار شدند. در دسته دوم، حدود ۱۳ شرکت نیز از حمایتهای مالی برخوردار شدند و دسته سوم، شرکتهای داخل آستان قدس رضوی هستند که مکلف شدند رویکرد دانش بنیانی را در تولیدات و فعالیتهایشان محقق کنند.
رحمتی، با بیان اینکه شرکتهایی که محصولاتشان را بهصورت پایلوت تولید کردهاند و نیازمند بستر آزمایشگاهی و صنعتی برای تولید صنعتی و تجاریسازی ایدههایشان هستند از خدمات حمایتی بهره میبرند، افزود: همچنین شرکتهایی که مرحله آزمایشگاهی را طی کرده و نیازمند حمایتها برای تولید انبوه هستند، به کمک صنایع پیشرفته رضوی، در قالب قراردادهای مشارکتی از این حمایتها بهرهمند میشوند. در دسته سوم حمایتهای آستان قدس رضوی، برای شرکتها بازارسازی و فروش صورت میگیرد.
وی به مدل همکاری با شرکتهای دانشبنیان اشاره کرد و گفت: این شرکتها حتماً با ذهن خلاق بخش خصوصی مدیریت میشوند و آستان قدس تصدیگری در این شرکتها ندارد و حمایتها تا زمانی از شرکتها صورت میگیرد که بتوانند روی خود بایستند و رویکرد حمایتی شرکت صنایع پیشرفته رضوی، پذیرش ریسک سرمایهگذاری از این شرکتها است.