درنشست هم اندیشی مدیران استان از مجله تخصصی پژوهش های صنعتی و دفتر قرارگاه اقتصاد دانش بنیان در دانشگاه اراک رونمایی شد.
مخلص الائمه با بیان اینکه تعداد حدود 100 واحد دانش بنیان در استان قابل قبول نیست افزود: با وجود سبقه نخبگی در استان و از سویی صنایع بزرگ و وجود دانشگاههای معتبر صنعتی باید واحدهای دانش بنیان استان افزایش یابد.
وی با تاکید بر حمایت از واحدهای دانش بنیان در زمینه راه اندازی رشته های جدید صنعتی، کاهش قوانین دست و پاگیر و سرعت در صدور مجوزها گفت: راه طولانی در پیش است که باید پرشتاب سپری شود.
استاندار مرکزی تقویت ارتباط صنعت با دانشگاه را مورد تاکید قرار داد و گفت: در این صورت است که بسیاری از مشکلات صنایع حل می شود و از سویی تولید و پژوهش های صنعتی در زمینه رفع نیازها خواهد بود.
نماینده مردم اراک کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی هم در این نشست با بیان اینکه مجلس برای کاهش قوانین دست و پاگیر در کنار واحدهای دانش بنیان است گفت: پژوهش ها و تولید باید بر اساس رفع نیازها کاربردی باشد به خصوص بخشی از نیازهای استان.
کریمی افزود: مثلا در زمینه برق دچار کمبودهایی هستیم و پژوهش های دانشگاهی و تولیدات دانش بنیان می تواند به سمت تولید تجهیزاتی باشد که برق بیشتر تولید شود تا دچار خاموشی و کمبود نباشیم.
حذف مقررات دست و پاگیر/ حمایت برای فروش کالاهای دانش بنیان/ خریدهای داخلی از تولیدات داخلی به خصوص در شرایط تحریم / اعتمادسازی برای واحدهای دانش بنیان/ وجود استراتژی پایدار تولید / توسعه و تاسیس رشته های مورد نیاز استان در دانشگاهها / به روز آوری دروس دانشگاهی همسو با تولیدات دنش بنیان و کاهش مسیر صدور مجوزها از دغدغه ها و درخواست های صاحبان واحدهای دانش بنیان در استان بود.
رونمایی از مجله تخصصی پژوهش های صنعتی و دفتر قرارگاه اقتصاد دانش بنیان در دانشگاه اراک از دیگر برنامه های حاشیه این نشست بود.