رئیس اقتصاد درمان و تدوین استاندارد معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی اراک: دلیل اجرای تعرفه گذاری پرستاری افزایش کیفیت خدمات به بیماران و تعیین هویت مستقل به سیستم پرستاری است.
علیرضا ابدال بیان کرد: همچنین انتظار میرود با اجرای این طرح به شناسایی دقیق درآمدهایی است که در بیمارستانها که تا پیش از این به دلیل نامشخص بودن منابع و درآمدها پرت میشد، دست پیدا کنیم.
او افزود: در راستای اجرای برنامه ششم توسعه و ماده ۷۴ این قانون، دوبت موظف بود تا بحث تعرفه گذاری خدمات و مراقبتهای پرستاری را عملیاتی کند.
وی تأکید کرد: امسال بعد از گذشت حدود ۱۵ سال این اتفاق مبارک انجام شده و از این به بعد این خدمات در قالب تعرفهای که از سوی وزارت بهداشت تعیین شده و به تصویب هیئت وزیران هم رسیده ارائه خواهند شد.
رئیس اقتصاد درمان و تدوین استاندارد معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی اراک در ادامه خاطرنشان کرد: بار مالی اجرای طرح از سوی وزارت بهداشت و سازمان مدیریت و برنامه ریزی تعیین شده و بعضی دیگر همچون خدمات بستری را نیز بیمهها متقبل شده اند و معادل درصدی هم تحت عنوان فرانشیز از بیماران اخذ خواهد شد.
ابدال افزود: در دانشگاه علوم پزشکی نیز با تعیین ستاد استانی این طرح، نسبت به انجام هر چه بهتر این مهم برنامه ریزی و جلساتی را ترتیب داده و در تاریخ ۲۵ خرداد ماه نیز جلسهای استانی با حضور پرستاران و کلیهی ذینفعان اعم از بخشهای دولتی، غیر دولتی و خصوصی این طرح برگزار و کلیه مباحث مربوطه ارائه خواهد شد.
او یادآور شد: طبیعتا با اجرای این طرح نظام بازتوزیع کارانههای پرستاری دست خوش تغییراتی خواهد شد و پرداخت درصدی از این تعرفه به گروه پرستاری بازخواهد گشت.
رئیس اقتصاد درمان و تدوین استاندارد معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی اراک اضافه کرد: با اجرای این طرح میتوان به ازای هر بخش، تخت و حتی هر بیماری که در اتاق عمل تحت عمل جراحی قرار میگیرد، تعرفه مشخص داشته و مزایای آن را دریافت میکند.
ابدال ادامه داد: جامعه پرستاری از قبیل پرستار، ماما، کاردان بیهوشی، اتاق عمل و هر کسی که در زیرمجموعه گروه پرستاری است از این طرح منتفع میشود.
او در انتها ابراز امیدواری کرد: با اجرای این طرح هم بیماران و هم جامعه پرستاری به حق و حقوق خود برسند.