مدیرکل راه وشهرسازی استان کردستان گفت: در ادامه بهسازی مسیر سنندج - مریوان، واریانت گردنه خروسه به طول ۱۱ کیلومتر در دو قطعه به پیمانکار واگذار شده و پروژه در حال احداث است.
وی افزود: بهرهبرداری از این ۵۲ کیلومتر موجب کاهش تصادفات و ایمنی بیشتر و رضایتمندی تمامی کسانی که از این محور جدید استفاده کردهاند، شده است.
مدیرکل راه وشهرسازی استان کردستان با اشاره به پیشرفت فیزیکی ۹ درصدی پروژه گردنه خروسه گفت: احداث این واریانت در دو قطعه ۴.۷ و ۶.۳ کیلومتری به پیمانکار واگذار شده و اعتبار ۱۷۵ میلیارد تومان پیشبینی اولیه آن است.
مرادی گفت: تقاطع غیر همسطح سنندج-مریوان نیز که بخشی از پروژه بهسازی مسیر سنندج-مریوان است، دیگر نقطه این مسیر است که عملیات اجرایی آن در شرف اتمام بوده وحداکثر تا هفته دولت سالجاری مورد بهرهبرداری قرار خواهد گرفت.