عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با اشاره به شیوع بیماری های گوارشی، از جمله اسهال در فصول گرم، بر لزوم رعایت بهداشت فردی و ضدعفونی کردن میوه و سبزیجات تأکید کرد.
وی در ادامه علت شیوع اختلالات گوارشی نظیر اسهال در تابستان را تماس و مصرف آب آلوده، سبزیجات و میوههای آلوده خواند و ادامه داد: توجه به بهداشت فردی، ضدعفونی کردن مواد غذایی، سبزیجات و میوه ها و شستن مستمر دست ها، نکاتی است که برای پیشگیری از ابتلا به بیماریهای گوارشی همواره باید مدنظر قرار داد.
عضو هیأتعلمی دانشگاه شهید بهشتی گفت: در صورت بروز اسهال در افرادی که بیماری زمینهای و ضعف در سیستم ایمنی ندارند و در طیف سنی نوزادی و سالمندی نیستند درمان خانگی کفایت می کند.
دکتر علوی گفت: ابتلا به اسهال حاد آبکی که بیش از سه روز طول کشد، با تب همراه باشد، حجم بالای آن منجر به کم آبی و بی آبی بدن شود، خونی باشد و به کاهش سطح هوشیاری و اُفت فشار منجر شود، نیاز به مراجعه به مراکز بهداشتی و درمانی دارد.
وی با اشاره به اینکه نوع اختلال گوارشی شایع در فصول گرم، ویروسی نیست، تصریح کرد: اسهالهای ویروسی در اواخر تابستان، پاییز و اوایل زمستان شیوع بیشتری دارد، زیرا راه انتقال آن تنفس است، اما بیماری گوارشی در فصول گرم به دنبال مصرف آب و مواد غذایی آلوده بروز میکند.