به گفته استاندار کهگیلویه بویراحمد آبرسانی به روستاهای چم بلبل، مله برفی، امام ضامن، اسلام آباد و تلخ آب در شهرستان باشت تا پایان شهریورماه تکمیل می شود.
برخه مدیرعامل آبفای استان در این سفر با بیان اینکه چندین روستا شامل چم بلبل، مله برفی، امام ضامن، اسلام آباد و تلخ آب با مشکل آب آشامیدنی روبرو هستند، گفت: برای اینکه بتوانیم آب آشامیدنی این تعداد روستا را تأمین کنیم به ۹ میلیارد تومان اعتبار نیاز است که در ادامه استاندار کهگیلویه و بویراحمد از سازمان برنامه و بودجه خواست که این اعتبار را برای آبرسانی به این روستاها تامین کند.
استاندار در بازدید از روستای مله برفی در جمع مردم این روستا گفت: رفع مشکل آب آشامیدنی و جاده بین مزارع کشاورزی این روستاها در دستور کار مسئولان قرار میگیرد.
وی با اشاره به مشکلات مردم این روستاها برای تامین آب آشامیدنی سالم و نیمه تمام ماندن این طرح از ۲ سال پیش تاکنون بر تلاش برای از سرگیری عملیات اجرایی این طرح و تکمیل آن در شهریورماه امسال تاکید کرد.
احداث ۲ مخزن ۲۰۰ متر مکعبی و سه هزار و ۴۵۰ متر خط انتقال لوله از بخشهای مهم طرح آبرسانی به این پنج روستاست و براساس قرارداد اولیه، این طرح قرار بود با ۱۵۴ میلیارد ریال سرمایه گذاری اجرا میشد.
استاندار کهگیلویه بویوراحمد در جمع مردم روستای مله برفی اظهار داشت: محرومیت زدایی و توسعه مناطق محروم استان با افزایش چشمگیر اعتبارات عمرانی، برنامه دولت است.
احمدزاده گفت: عزم دولت برای توسعه مناطق دورافتاده با تخصیص تمام اعتبارات مناطق محروم و کمکهای فنی اعتبارات برای اجرای طرحهای مختلف عمرانی و تولیدی در بخشهای خدمات، زیربنایی، کشاورزی، صنعت و گردشگری است.
استاندار کهگیلویه ویراحمد تاکید کرد: اولویت دولت تکمیل پروژههای در دست اجرا و نیمه تمام است.
نماینده مردم شهرستانهای گچساران وباشت هم در این بازدید با اشاره به اهمیت ایجاد زیرساختهای اولیه زندگی برای ماندگاری اهالی در روستاها و پیشگیری از مهاجرت به شهرها از مسئولان خواست تا برای تکمیل آبرسانی به پنج روستای باشت تلاش بیشتری داشته باشند.
سید ناصر حسینی پور با بیان اینکه نبود جاده بین مزارع از دیگر مشکلات مردم روستای مله برفی است ابراز داشت: ۲ میلیارد ریال اعتبار نیز برای ساخت جاده بین مزارع در این روستا اختصاص مییابد.
وی با اشاره به اینکه، روستای مله برفی بیش از ۷۰ هکتار مزرعه دارد و درآمد اصلی مردم از طریق کشاورزی تامین میشود تاکید کرد: احداث جاده بین مزارع به رفاه کشاورزان برای کشت و کار کمک میکند.
یکی دیگر از مشکلات اصلی این منطقه نبود اینترنت بوده که مردم به شدت از این وضعیت گلایهمند بودند و استاندار دستور داد تا با اتخاذ تدبیری تا مهرماه امسال اینترنت این پنج روستا برقرار شود.