دبیر جشنواره سراسری تئاتر رضوی: ۱۲ گروه نمایشی به مرحله پایانی پانزدهمین دوره این رویداد که در تبریز برگزار میشود، راه یافتند.
دبیر جشنواره سراسری تئاتر رضوی با بیان اینکه باورهای پاک و اندیشههای متعالی، میتواند بهترین ارمغان هنر و فرهنگ باشد، جشنواره رضوی را بستری برای تحقق این مهم عنوان کرد و گفت: برگزاری این جشنواره میتواند تجلیگاه بروز استعداد علاقمندان هنر دینی باشد.
وی سبک زندگی و سیره امام رضا (ع)، رفتار اجتماعی مبتنی بر الگو گیری از سیره امام رضا (ع)، توصیه و تأکید بر اخلاق رضوی، پرداختن به مفاهیم عالیه در فرهنگ رضوی با نگاه به مصادیق اجتماعی، سیره امام رضا (ع) در اشعار شعرا، نگاه عرفا و ادبای ایران به خصوص آذربایجان را از جمله محورهای این دوره از جشنواره برشمرد.
ناظمی با توجه به ثبت ۴۰ گروه نمایشی از استانهای گیلان، مرکزی، کرمانشاه، خوزستان، آذربایجانشرقی، آذربایجان غربی، تهران، اردبیل، البرز، لرستان، فارس، خراسان رضوی و اصفهان پس از انتشار فراخوان، بیان کرد: از این تعداد ۳۲ گروه نمایشی آثار خود را به دبیرخانه جشنواره ارسال کردند و ۸ گروه به دلیل شرایط کرونایی و عدم آمادگی برخی بازیگرانشان که نتوانستند در تمرینها شرکت کنند، از جریان بازبینی انصراف دادند و در نهایت آثار ۲۴ گروه مورد ارزیابی هیئت انتخاب قرار گرفت.
مدیر کل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی به حضور نصرالله قادری، فرهاد قائمیان، یعقوب صدیق جمالی، حجت الاسلام عباس عباسزاده و سعید رضا نژاد به عنوان اعضای هیئت انتخاب پانزدهمین جشنواره تئاتر رضوی اشاره کرد و گفت: هیئت داوران در نهایت ۱۲ گروه را برای حضور در جشنواره انتخاب کردند.
وی برگزاری جشنواره فرهنگی هنری امام رضا (ع) را به عنوان یکی از جشنوارههای تاثیرگذار به منظور فراهم کردن زمینه برای هنرمندان در خلق آثاری با محوریت دینی خواند و عنوان کرد: جشنواره تئاتر رضوی که اکنون در پله پانزدهم قرار گرفته، دستاوردهای بسیاری را برای هنر و تئاتر دینی و متعهد داشته است که از آن جمله میتوان به تولید اندیشه و محتوای فاخر دینی و ایجاد زمینه برای بروز و ظهور استعدادهای هنری نوپا اشاره کرد، همچنین گسترش باورهای دینی و تبیین ارزشها به زبان هنر از دیگر دستاوردهای این جشنواره به شمار میرود.