مدیر جهاد کشاورزی جویبار از پیش بینی تولید ۲۸۰ تن خیار در مزارع این شهرستان خبر داد.
غلامرضاسعیدی خیار تولیدی این شهرستان را از بهترین و مرغوبترینها دانست و تصریح کرد: به دلیل مصرف بالای خیار در سطح استان و صادرات این محصول به استانهای دیگر، کشاورزان این شهرستان از کشت این محصول استقبال میکنند.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جویبار با اشاره به اینکه برداشت خیار در این شهرستان از اواخر فروردین آغاز شد و تا اواخر خرداد ادامه دارد، افزود: ارقام کشت شده خیار در این شهرستان شامل بتا، آلفا و سوپردومینوس است.
سعیدی خاطر نشان کرد: کشت خیار به دو روش مالچ پلاستیک و کشت در فضای باز انجام میشود که کشت زیر پلاستیک به دلیل حفظ رطوبت، کنترل علفهای هرز و زودرسی محصول با وجود هزینه بالاتری که نسبت به کشت مستقیم دارد از سوی کشاورزان بیشتر مورد استفاده قرار میگیرد.
او گفت: توزیع انواع نهادههای کشاورزی، نظارت فنی بر مزارع جالیز برای مبارزه به موقع با آفات و بیماریها از طریق کارشناسان حفظ نباتات به کشاورزان ارائه میشود.