مدیرکل بازرسی و ارزیابی عملکرد وزارت تعاون، از تشکیل کمیتههای ارزیابی مدیران این وزارتخانه و شرکتهای تابعه آن با هدف نظارت هر چه دقیقتر و کارآمدتر خبر داد.
وی در ادامه اضافه کرد: محورهای ارزیابی مدیران با نگاه انقلابی، شامل فساد ستیزی، عدالتمحوری، قانونمندی، مردمداری، کارآمدی و انقلابیگری است که در نظام مستمر ارزیابی مدیران ستادی، صندوقها و سازمانهای تابعه مدنظر قرار میگیرند و با روشهای خودارزیابی، بررسی مستندات، مصاحبه با همکاران و مراجعان، بازرسی میدانی و محیطی به صورت سرزده و ادواری، انجام میشود.
طالبی دارستانی؛ شاخصهای کلی التزام به قوانین، شفافیت و پاسخگویی، ایجاد سازوکارهای نظارتی مناسب، اطلاعرسانی، بسط فرهنگ ضد فساد و مقابله با فساد، تخصصی و کارشناسی بودن تصمیمها و استفاده از فناوری اطلاعات؛ محورهای فساد ستیزی برشمرد و محورهای انقلابیگری را شامل شاخصهای رفتاری، گفتاری و بینشی ناظر به احساسات، انگیزه و رفتار انقلابی و محورهای کارآمدی را شاخصهای شرایط فردی، شناخت گلوگاهها و فرآیندها، شیوههای نوین اعمال مدیریت و نتایج و دستاوردهای عملکردی اعلام کرد.
به گفته مدیرکل بازرسی و ارزیابی عملکرد وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، هر شاخص با چند سنجه مورد ارزیابی قرار میگیرد، بهعنوان مثال شاخص شفافیت و پاسخگویی از محور فساد ستیزی با سنجههای اطلاعرسانی مستمر در خصوص فعالیت اداری، مشخص بودن فرآیندهای کاری و پاسخگویی به مدیران بالاسری سنجیده و نمرهدهی خواهد شد.
وی در پایان گفت: در این زمینه چهار روش ارزیابی به طور کامل و در بازه زمانی تعیین شده برای مدیران یا گزینههای مدیریتی مشخص، انجام میشود و درنهایت خروجی هر بخش از روشهای ارزیابی به دفتر بازرسی و ارزیابی عملکرد یا هیات امنا ارسالشده و جمعبندی در خصوص هر مورد منجر به اقدامات تشویقی و یا تنبیهی خواهد شد.