برداشت محصول سیر از زمینهای کشاورزی بخش سیدان شهرستان مرودشت آغاز شد.
محمد رضا امیری افزود: به دلیل توانمندی کشاورزان این بخش در مراحل داشت و برداشت سیر، این محصول با کمترین میزان سموم شیمیایی و با تغذیه متعادل گیاهی تولید میشود.
وی بیان کرد: با توجه به امکان انبار داری، ارزش اقتصادی مناسب و همچنین فرآوری این محصول بر اساس شیوههای مناسب در زمان خشک کردن محصول در تثبیت رنگ و ماندگاری بالا، سیر تولیدی منطقه از بازار پسندی بالایی برخوردار است.
کارشناس مسئول زراعت مرکز جهاد کشاورزی سیدان گفت: کشت ارقام پر بازده، رعایت تاریخ کاشت مناسب، تناوب اصولی و اجرای آبیاری نوین خصوصا قطرهای و بارانی از عوامل تاثیر گذار بر عملکرد مناسب تولید سیر در این منطقه است.
کشت سیر در بخش سیدان در اسفند ماه انجام شده و برداشت نیز از خرداد ماه آغاز میشود تا تیرماه ادامه داد.