زنان روستائیان چاشم شهرستان مهدیشهر همچنان سنت پخت نانهای محلی را حفظ کرده اند.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما به نقل از مرکز سمنان؛ زنان روستای چاشم از توابع شهرستان مهدیشهر در مراسم و روزهای خاص کاچیلا نون، دله دکرده نون، لاقلی نون، شیرخس نون، پنجه کش نون و کلوا نون میپزند و به دست هم محله ایها و گردشگران میرسانند.
پنجه کش نون، نان سفره روستاییان دهستان چاشم است که هم به صورت ساده و هم با افزودنیهایی مثل دنبه جزغاله، آرشه، تخم مرغ و پیاز سرخ شده پخت میشود.
شیرخس نون از دیگر نانهای شیرین محلی روستای چاشم است، لاقلی نون نان تابهای روستاست که در روغن سرخ میشود. کلوا هم نانی است که علاوه بر زنان، مردان هم در سفر به صحرا و در زمان گوسفند میپزند.