وزیر میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی دستور انتقال نسخ اصلی آثار موجود مکتب اول و دوم هنر نگارگری را به موزه هنر مکتب تبریز صادر کرد.
وی افزود: نیازمندیم تا از ظرفیت موزههای کشور برای معرفی گنجینههای فرهنگی، تاریخی و هنری خود استفاده کنیم. متاسفانه موزههایمان تا جایگاهی که ارزش اصلی خود را نشان دهند فاصله دارد. با افتتاح موزههای تخصصی و نمایش آثار مخازن میتوانیم یک گام به هدف اصلی خود نزدیکتر شویم.
وزیر میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی با اشاره به اینکه تبریز شناسنامه و هویت ایران است، گفت: غنای تاریخی، فرهنگی، هنری و اجتماعی تبریز در طول تاریخ همواره بر همگان عیان بوده و تبریز مایه وحدت و انسجام ملی ما است، بهطوریکه رهبر معظم انقلاب، آذربایجان شرقی و تبریز را مایه وحدت ملی ایران عنوان کردند؛ لذا با افتتاح این موزه بار دیگر فرصتی مغتنم به دست آمده تا شاهد شکوفایی ظرفیتهای تاریخی و هنری تبریز باشیم.
وی افزود: با توجه به اینکه در این موزه آثار بهصورت مولاژ به نمایش گذاشته شدهاند، لذا توصیه میشود تا نسخ اصلی آثار که در سایر موزهها موجود است، گردآوری شده و به این موزه انتقال یابند. برای تحقق این امر دستورات لازم را خواهم داد.
وزیر میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی در ادامه گفت: از تمامی مرمتگران این خانه تاریخی ارزشمند قدردانیم که با مشکلات موجود، بهترین نتیجه از هنر خود را در این خانه تاریخی به نمایش گذاشتند.
ضرغامی اظهار داشت: از اندیشمندان و نخبگان خواستاریم تا از فرصت موزهها استفاده کنند وحرفهایی که جوانان باید بشنوند را از محل موزه به آنها برسانند.