رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه گفت: هدف از اجرای طرح سنجش و سطحبندی داوران مسابقات قرآن، نظاممند کردن داوران بوده است.
دبیر ستاد عالی هماهنگی مسابقات قرآن کشور با تاکید بر اینکه تنها کشوری در دنیا هستیم که مسابقات قرآنمان بهصورت ریشهای و شبکهای در سراسر کشور و تمام دستگاهها ساری و جاری است، افزود: مسابقات جمهوری اسلامی ایران زیر ساختهایی دارد که این مسابقات را معتبرتر میکند؛ در حال حاضر افرادی که در مسابقات نهایی اوقاف شرکت میکنند، این قابلیت را دارند که در مسابقات بینالمللی رتبه اول را کسب کنند و این بزرگی مسابقات را نشان میدهد.
مجیدیمهر با اشاره به اینکه کلمه مسابقه به داوری گره خورده است، گفت: اگر داوری صحیح نباشد، هر آنچه در مسابقه رخ میدهد بی ثمر است.
وی ادامه داد: مجموعه مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه و ستاد عالی هماهنگی مسابقات قرآن کشور علیه هیچ نامی در طرح سنجش و سطحبندی داوران مسابقات قرآن کریم موضع ندارد؛ هرکس که وارد فرآیند سنجش داوری شود ما خودمان را خادم ایشان میدانیم.
مجیدیمهر افزود: ما روزی که طرح سنجش و سطحبندی داوران مسابقات قرآن کریم را شروع کردیم از بیش از ۳۰۰ نفر نظرخواهی کردیم؛ الحمدالله دوره دوم بهتر شدیم و انشاءالله در دوره سوم نواقص فعلی هم برطرف میشود.
وی گفت: نگرانی درباره درجات داوری وجود دارد؛ بدانید که این موضوع در دستور کار ستاد قرار دارد و در خصوص انتقادها و پیشنهادهای سازنده دستمان به سوی شما دراز است.
دبیر ستاد عالی هماهنگی مسابقات قرآن کشور گفت: بزودی پرتال جامع مسابقات و سامانه محاسبات مسابقات به روی همه سیستمهای محاسباتی کل مسابقات قرآن کریم کشور تغییر خواهد کرد. فرآیند نمرهدهی بهصورت متمرکز در ستاد رصد میشود که عملکرد داوری داوران چگونه بوده است.
مجیدیمهر بر استانداردسازی مسابقات قرآن کریم تاکید کرد و افزود: ما سیاستمان در ستاد عالی هماهنگی مسابقات قرآن کشور حمایت، هدایت و نظارت است؛ درخصوص میزان استفاده از داوران در دستگاههای برگزارکننده مسابقات قرآن برنامه داریم که در این مورد باید عدالت برقرار شود.
قبولشدگان دومین دوره طرح سنجش و سطحبندی داوران مسابقات قرآن کریم در استانهای دیگر بهصورت ارتباط ویدئوکنفرانسی در این نشست حضور داشتند. همچنین در این جلسه برنامههای تکمیلی برای قبولشدگان طرح تبیین شد.