مدیر تولید کیتهای تشخیص ملکولی: این کیت با نمونههای مثبت ویروس موجود در واکسن آبله آزمایش شده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز اراک؛ دکتر خوانساری نژاد مدیر تولید کیتهای تشخیص ملکولی به خبرگزاری صداوسیما گفت: بابهره گیری از تجربه تولید کیتهای تشخیص کرونا و با بکارگیری ظرفیت های علمی و دانش بنیان کیت تشخیص ویروس آبله میمون در دانشگاه علوم پزشکی اراک طراحی و تولید شده است.
دکتر خوانساری افزود: این کیت با نمونههای مثبت ویروس موجود در واکسن آبله آزمایش شده و بعد از کسب نتایج مطلوب از هفته گذشته تمام موارد مشکوک با استفاده از کیت ایرانی طراحی شده در اراک آزمایش شده که تمام موارد منفی بوده است.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی اراک اضافه کرد: قابلت تفکیک و شناسایی انواع آبله از هم از خصوصیات اصلی کیت تولید شده در اراک نسبت به نمونه های وارداتی آن است.
دکتر خوانساری نژاد ادامه داد: این قابلت وجود دارد که در صورت احتیاج احتمالی کیتهای مورد احتیاج تمام آزمایشگاه های کشور در اراک طراحی، تولید و تامین شود.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی اراک تأکید کرد: آبله میمون بیماری ویروسی بومی کشورهای آفریقایی است و همواره موارد ابتلا به آن در افرادی که در مجاورت میمونها بودهاند دیده شده که اخیرا انتشار آن در بعضی کشورها نگرانیهایی بوجود آورده است.
دکتر خوانساری گفت تماس با فرد بیمار، لمس پوست و ترشحات پوستی و تاول، قطرات تنفسی در فاصله کمتر از یک متر از جمله راههای انتقال آبله میمون است.