عملیاتی کردن برنامههای دانش بنیان که شعار سال هم هست، موجب رونق تولید، جذب سرمایه گذار و توسعه استان میشود.
حسینی افزود: بر اساس آیین نامه ابلاغی دولت، بخش کشاورزی کردستان وارد فعالیت های فناورانه می شود و تمرکز در سرمایه گذاری بر روی حوزه هایی خواهد بود که بیشترین ارزش افزوده را دارند.
وی گفت: هم افزایی دستگاه های اجرایی در رابطه با عملیاتی کردن برنامه های دانش بنیان موجب رونق تولید، جذب سرمایه گذار و توسعه استان می شود.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری کردستان با بیان اینکه در بخش کشاورزی آیین نامه جداگانه ای برای فعالیت های دانش بنیان ابلاغ شده است، تاکید کرد: باید برنامههایی برای این بخش تدوین شود که پیامد آن ارتقای تولید و برنامه های عملیاتی در سطح عرصه باشد.
حسینی همچنین گفت: تاکنون ۲۰ طرح دانش بنیان در استان مصوب و برای دریافت تسهیلات به بانک های عامل معرفی شده که ۲ طرح آن موفق به دریافت تسهیلات شده اند.
قادر زاده رئیس پارک علم و فنآوری کردستان از اجرای سه طرح دستیار فن آور، طرح نان و طرح تانا برای حمایت از استارت آپ ها خبر داد و گفت: رویداد استارت آپ اواخر خرداد در کردستان برگزار می شود.
در کردستان در حال حاضر ۱۲۰ واحد فن آور وجود دارد که ۲۶ واحد آن پارکی، ۸۷ واحد در مرحله رشد و بقیه در مرحله پیش رشد هستند.