غفران وراسنه خبرنگار ۳۱ ساله فلسطینی بر اثر تیراندازی نیروهای رژیم صهیونیستی در ورودی اردوگاه العروب در شمال الخلیل به شهادت رسید.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما، شبکه تلویزیونی الجزیره به نقل از وزارت بهداشت فلسطین اعلام کرد: یک زن ۳۱ ساله فلسطینی به نام غفران وراسنه بر اثر تیراندازی نیروهای اسرائیلی در ورودی اردوگاه العروب در شمال الخلیل به شهادت رسید. وی مدتی پیش از زندانهای رژیم صهیونیستی آزاد شده بود.
کانال تلگرامی رادیو الاقصی نوشت: زنی که امروز مقابل ورودی اردوگاه العروب در شمال الخلیل به شهادت رسید غفران وراسنه ۳۱ ساله بود که نظامیان رژیم اشغالگر به بهانه تلاش او برای حمله با سلاح سرد به وی تیراندازی کردند.
وراسنه فارغ التحصیل بخش رسانه دانشگاه الخلیل بود و به عنوان خبرنگار در رادیوهای محلی فعالیت میکرد.
کانال تلگرامی رادیو الاقصی نوشت: بعد از اعلام خبر شهادت غفران وراسنه درگیریهای شدیدی با نظامیان اشغالگر مقابل اردوگاه العروب در شمال الخلیل رخ داد.
واکنش جنبش آزادگان به شهادت زن فلسطینی در الخلیل
کانال تلگرامی المقدسی اعلام نوشت: جنبش آزادگان اعلام کرد اقدام نظامیان اشغالگر در ترور غفران وراسنه نزدیک اردوگاه العروب در شمال الخلیل نشانه میزان جنایت اشغالگران علیه ملت ما و حقیر شمردن خون فلسطینی هاست.
واکنش جهاد اسلامی به شهادت غفران وراسنه
کانال تلگرامی خبرگزاری شهاب نوشت: جبنش جهاد اسلامی اعلام کرد مسئولیت کامل پیامدهای ناشی از ترور غفران وراسنه زن فلسطینی در الخلیل به عهده اشغالگران است.
سخنگوی حماس: ترور آزاده فلسطینی جنایت جنگی است
به گزارش حساب توئیتری صوت الاقصی، حازم قاسم سخنگوی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) اعلام کرد: اقدام نظامیان رژیم صهیونیستی در ترور غفران وراسنه آزاده فلسطینی نزدیک اردوگاه العروب و جلوگیری از کمک نیروهای امدادی، جنایت جنگی کامل و بیانگر رفتار تروریستی ارتش رژیم صهیونیستی و مقامات این رژیم است که باید به عنوان جنایتکار جنگی در دادگاه کیفری بین المللی (لاهه) محاکمه شوند.
وزارت خارجه فلسطین شهادت غفران وراسنه را محکوم کرد
وزارت خارجه فلسطین جنایت فجیع اعدام میدانی از سوی نظامیان اشغالگر صهیونیستی را که در نزدیکی ورودی اردوگاه پناهندگان العروب، در شمال الخلیل منجر به شهادت زن جوان فلسطینی غفران وراسنه (۳۱ ساله) شد، به شدیدترین وجه محکوم کرد.
به گزارش خبرگزری امد، وزارت امور خارجه فلسطین در بیانیهای که نسخهای از آن را این خبرگزاری دریافت کرده است اعلام کرد: شهید وراسنه به محل کار خود میرفت و در هیچ رویدادی حضور نداشت و برای جنایتکاران و قاتلان هیچ خطری نداشت.
وزارت امور خارجه فلسطین شهادت او را ادامه سلسله طولانی و مستمر جنایات اعدام میدانی توسط نیروهای اشغالگر بر اساس دستورالعملهای مقامات سیاسی رژیم صهیونیستی دانست که شمار زیادی از مسئولان اسرائیلی و در صدر انها شخصیت افراطی بنت به ان میبالند.
وزارت امور خارجه فلسطین اعلام کرد سیاسیون اسرائیلی شرایط را برای نظامیان مهیا میکنند تا شهروندان غیر نظامی فلسطین را با هدف قتل و بدون علت و بدون قواعد و ضوابط بر اساس میل و خواسته خود هدف گلوله واقعی قرار دهند.
وزارت امور خارجه فلسطین تصریح کرد این اقدام تاکیدی جدید بر ماهیت وظایف جنایتکارانه نظامیان صهیونیستی است که در گذرگاهها و ایست و بازرسیها و در برجهای نظامی ورودی اردوگاهها و شهرکها و روستاها و شهرهای فلسطین حضور دارند.
وزارت امور خارجه فلسطین افزود: این دستورالعملها نظامیان اشغالگر را به ماشینهای واقعی برای کشتن فلسطینیها و مباح دانستن خون انها تبدیل کرده است و انها مطمئن هستند که از سوی رهبران و مسئولان و موسسات جنایتکار حمایت میشوند.
شهادت شیرین ابوعاقله خبرنگار الجزیره قطر
نظامیان رژیم صهیونیستی ۲۱ اردیبهشت در جنایت دیگر که موج محکومیت جهانی به راه انداخت، «شیرین ابوعاقله» خبرنگار شبکه الجزیره قطر را هنگام پوشش خبری در پی یورش صهیونیستها به اردوگاه پناهندگان جنین در کرانه باختری اشغالی، هدف به گلوله بستند و به شهادت رساندند. وی کلاه و جلیقهای به سر داشت که به وضوح او را به عنوان یک روزنامه نگار معرفی میکرد.
بسیاری از کشورها، نهادها و سازمانهای بین المللی در واکنش به قتل ابوعاقله با محکوم کردن این جنایت صهیونیست ها، خواستار پاسخگویی رژیم صهیونیستی در قبال این وحشیگری و انجام تحقیقات در این باره شدند.