سرپرست بهزیستی مازندران گفت: سالانه ۴۰ درصد از زنان سرپرست خانوار در دورههای آموزشی مختلف شرکت میکنند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، فریبا بریمانی با بیان اینکه زنان سرپرست خانوار با مشکلات مختلفی مواجه هستند، گفت: آموزش مهمترین گام در راستای توانمند نمودن زنان سرپرست خانوار و بهبود روند زندگی آنان میباشد و سالانه ۴۰ درصد از زنان سرپرست خانوار در دورههای آموزشی مختلف شرکت میکنند.
سرپرست بهزیستی مازندران افزود: دفتر توانمند سازی خانواده و زنان ضمن تاکید بر حفظ کرامت انسانی زنان و دختران سرپرست خانوار، خود سرپرست و خانوادههای نیازمند، آموزشهای لازم را ارائه میدهد و استعدادهای اعضای خانواده را شناسایی و در جهت شکوفایی آنان گامهای اساسی برمی دارد.
بریمانی با بیان اینکه در سال گذشته ۸۹۶ خانوار توانمند شدند، ادامه داد: برنامههای توانمند سازی زنان شامل بیمه اجتماعی زنان و دختران روستایی، عشایری و شهری، غربالگری سلامت جسمی زنان، عضویت زنان در گروههای همیار و خودیار، شرکت زنان سرپرست خانوار و اعضای آنها در دورههای آموزشی (مهارتهای فنی و حرفهای، کسب و کار و آماده سازی شغلی، مهارتهای زندگی در راستای مراقبت از سلامت روانی - اجتماعی فرد و اعضای خانواده) و دریافت تسهیلات اشتغال زایی میباشد.
وی خاطر نشان کرد: سازمان بهزیستی به عنوان دوستدار و حامی واقعی جامعه هدف با تدارک برنامههای کمکی مدون به یاری مددجویان پرداخته و به باز پیوند آنان با اجتماع کمک موثری مینماید.
سرپرست بهزیستی مازندران افزود: دفتر توانمند سازی خانواده و زنان سازمان بهزیستی متناسب با تغییرات ساختار جمعیتی، فرایندهای اجتماعی و اقتصادی در خانوادههای تک والد در کشور، نسبت به برنامه ریزی و سیاستگذاری سلامت محور، اقدامات سازندهای داشته است و با رصد کردن پروندهها به طور مداوم و سطح بندی آنها به تفکیک دهکهای درآمدی نسبت به حمایت و تحت پوشش قرار دادن آنان وحمایتهای مستمر و غیر مستمر اقدام مینماید.