رئیس مرکز تحقیقات نخل دانشگاه آزاد اسلامی گفت: درصددیم شکافهای تحقیقاتی در حوزه خرما و نخل را بهصورت علمی و تحقیقاتی دنبال کرده و با رفع آن به باغداران و کشاورزان کمک کنیم.
وی اضافه کرد: رسالت مرکز تحقیقات نخل دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر دنبالکردن شکافهای تحقیقاتی در حوزه خرما و نخل به صورت علمی و تحقیقاتی بوده و به مجموعه باغداری و کشاورزی منطقه و کشور کمک میکند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنگستان مطرح کرد: در این زمینه تحقیقاتی را توسط کادر هیئت علمی مجربی که در این زمینه فعال هستند، صورت دادیم و سعی بر این داریم که گونههای خرمایی که در کشور بومیسازی نشدهاند و یا به ندرت دیده میشوند و برای کشور جنبه صادراتی و ارزآوری دارند، آنها را بهکار بگیریم.
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی مطرح کرد: در این زمینه توانستیم رایزنیهایی با داخل و حتی خارج از کشور داشته باشیم، اکنون در خود شهرستان تنگستان دو هزار و ۵۰۰ هکتار نخیلات داریم و بالغ بر ۱۳ هزار تن خرما در سال تولید میشود که ظرفیتی غنی محسوب میشود، میطلبد برای علمی کردن این محصولات هم گامهای مؤثری برداریم در زمینه صادرات خیلی پررنگتر از گذشته خودمان را نشان بدهیم.
حکیمزاده بیان کرد: اتفاقی که نشان میدهد شهرستان تنگستان و استان بوشهر در این زمینه ظرفیت بالایی دارد، حضور سفیر آفریقایجنوبی در شهرستان تنگستان بود که از مجموعههای سردخانه و کارخانههای فراوری خرما بازدید کرد، در این بازدید سعی کردیم تعاملی با این کشور و سفیر ایجاد کنیم که بتوانیم در زمینه صادرات خرما و گونههای صادراتی مانند پیارم و خرمای مجول نقشی در این زمینه داشته باشیم.