کمبود تخت بیمارستانی در انگلیس سبب شده پذیرش بیمار در بیمارستانها بیش از پیش کُند شود و جان افراد در معرض خطر قرار گیرد.
بخش ملی بهداشت و درمان به دست کم ۱۳ هزار تخت بیمارستانی دیگر نیاز دارد با بتواند با تنشهای کنونی کنار بیابد.
کمبود تخت بیمارستانی در گزارشی که دانشکده سلطنتی پزشکی اورژانسی تهیه کرده افشا شده است. از سالهای ۲۰۱۰ و ۲۰۱۱ تاکنون نزدیک به ۲۵ هزار تخت بیمارستانی در انگلیس از بین رفته و این کشور هم اکنون از بیشتر کشورهای عضو اتحادیه اروپایی در زمینه فراوانی تخت بستری بیمار عقبتر است.
در گزارش سراسر انتقادی دانشکده سلطنتی هشدار داده شده بخش ملی بهداشت و درمان به ۱۳ هزار تخت بستری بیشتر نیاز دارد تا زمان پاسخ گویی ۹۹۹ (شماره اورژانس کشوری) و انتظار در بخش اورژانس بهبود پیدا کند.
کمبود شدید تخت بستری بیمار سبب شده آهنگ انتقال، پذیرش و درمان بیمار در بیمارستانها بیش از پیش کُند شود و جان افراد در معرض خطر قرار بگیرد.
در این گزارش آمده است: «کمبود تخت بستری سبب شده زمان انتظار در بخش اورژانس به شدت افزایش یابد، رسیدن آمبولانس با تاخیر همراه شود و عملهای جراحی لغو گردد و در نتیجه به بحران ایمنی بیمار بیانجامد. همچنین زمان پاسخگویی ۹۹۹ کُندتر و سطح اشغال تخت بستری ناامنتر شده است.
دکتر آدریان بویل، معاون دانشکده گفت: اگر قرار باشد تغییر واقعی و بهبود معنی دار اتفاق بیافتد، بخش ملی خدمات بهداشتی – درمانی کشور به ۱۳ هزار تخت دیگر و کارکنان بیشتری نیاز دارد تا بر این تختها نظارت داشته باشند.
وی افزود: «اوضاع وخیم است و اقدام هدفمند میطلبد.»
تازهترین آمار و اطلاعاتی که بخش ملی بهداشت و درمان منتشر کرده نشان میدهد در ماه آوریل بیش از ۲۴ هزار بیمار، پس از تشخیص پزشکان مبنی بر اینکه آنها باید بستری میشدند، بیش از ۱۲ ساعت روی صندلیهای چرخ دار سرگردان مانده اند تا تختهای بیمارستانی خالی شوند؛ و بخش بهداشت و درمان در ماه گذشته موفق شد تنها به ۷۲/۳ درصد از بیماران اورژانسی در موعد مقرر ۴ ساعت رسیدگی کند. دومین و بدترین رقم ثبت شدهِ رسیدگی به بیمار که به نوامبر سال ۲۰۱۰ بازمی گردد. در ضمن، میانگین زمان پاسخ و رسیدگی (به بیمار) از سوی آمبولانسهایی که با آنیترین و خطرناکترین رویدادها سر و کار دارند ۹ دقیقه و ۲ ثانیه ثبت شده و کاملاً از ۷ دقیقهِ تعیین شده تخطی شده است!
بویل گفت: «این آمار و ارقام بایستی همه سران سیاسی و بهداشتی کشور را تکان بدهد و آنان را به فکر فرو ببرد.»
بخش بهداشت و درمان در انگلیس آنگونه که باید کار نمی کند و دولت بایستی برای جلوگیری از وخامت بیشتر اوضاع گام بردارد.
در انگلیس برای هر هزار تن از مردم ۲/۴۲ تخت بیمارستانی وجود دارد و از نظر پایین بودن شمار تختهای بیمارستانی در میان دیگر کشورهای عضو اتحادیه اروپایی، دومین کشور به شمار میآید. (یعنی از آخر دوم است).
این کشور در فاصله سالهای ۲۰۰۰ تا ۲۰۲۱ شاهد بیشترین کاهش در شمار تختهای تبستری در هر هزار نفر بوده و با ۴۰/۷ درصد کاهش در شمار تختها در رده سوم قرار میگیرد.
گزارش دانشکده سلطنتی میافزاید: پیش از فرا رسیدن فصل زمستان شمار تختهای بیمارستانی باید تا ۴۵۰۰ تخت افزایش یابد و این روند افزایشی تا پنج سال آینده باید ادامه یابد.