آلوی سیاه از جمله میوههای تابستانی است که با جثه نسبتا کوچک، خواص زیادی در دل خود دارد.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خوزستان، وقتی تابستان از راه میرسد، آلوی سیاه به عنوان یکی از تحفههای این فصل در کوله بارش خودنمایی میکند.
این گوی سیاه رنگ سرشار از فیبر و آب است، بنابراین گزینه خوبی برای رفع عطش حاصل از تعریق زیاد و جبران کم آبی بدن محسوب میشود.
داشتن مواد معدنی زیاد از جمله؛ کلسیم، آهن، منیزیم، فسفر، فلوئور، منگنز، پتاسیم، گوگرد، قند و ویتامینهای B، B۲، A، C، PP، B۶ از دیگر ویژگیهای این میوه تابستانی است.
آلوی سیاه تازه سرد وتر و نوع خشک شده آن سرد است، ضمن اینکه وجود سوربیتول در آن سبب شده در دسته ملینها قرار بگیرد.
آلوی سیاه، دارویی از دل طبیعت
اگر میخواهید فشار خون، قند خون و چربی خون خود را کنترل کنید و کاهش دهید یا از اختلال حواس، مننژیت رنج میبرید و یا حتی برای جلوگیری از بروز انواع بیماریهای قلبی و عروقی، بیماریها و ناراحتیهای گوارشی، ناراحتیهای کبدی، مشکلات پوستی، یبوست اسید اوریک، سرطان و دفع اوره، فرصت مصرف آلوی سیاه در تابستان را از دست ندهید.
این میوه سیاه چهره سرشار از آنتی اکسیدانهایی مثل بتاکاروتن و فنلی است و با رادیکالهای آزاد موجود در خون مقابله و خون را نیز تمیز میکند.
همچنین این رادیکالهای آزاد مخرب باعث گرفتگی رگها و عروق، تولید سلولهای سرطانی، ایجاد اختلال در DNA و بروز بیماری آرتریت روماتوئید خواهند شد و از ابتلا به این بیماری جلوگیری میکند.
بیشتر بخوانید: شیرینی های طبیعی مفید برای سلامتی کدامند؟
البته افراد سیگاری نباید از مصرف این میوه که منبعی از آنتی اکسیدانها است، غافل نشوند.