با هدف احیای فریضه امر به معروف و نهی از منکر با رویکرد مردمی، اولین همایش گروههای جهادی مطالبهگر در اردبیل برگزار شد.
حجتالاسلام سید ابراهیم میرعباسزاده تصریح کرد: نباید امر به معروف و نهی از منکر را تنها در عرصه حجاف و عفاف و تذکر به بانوان در صیانت از ظواهر خلاصه کنیم بلکه بهتر است با بهرهگیری از ۲ رکن علمی و قدرت واقعی مهارتهای امر به معروف و نهی از منکر و پاسخگو بودن مسئولان را در این زمینه فراهم کنیم.
وی گفت: این گروههای جهادی در کنار احیای امر به معروف و نهی از منکر در ادارات و دستگاههای مختلف سعی میکنند تا افراد جامعه را از رویکرد بیتفاوتی به یک رویکرد فعال و مشارکت همگانی تبدیل کرده و امر مطالبهگری را سر و سامان بدهند.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان اردبیل افزود: مسئولان باید در مقام پاسخگویی برای مردم به بیان مشکلات و رفع نارساییها اقدام کرده و در حوزههای مختلف از بهداشت و درمان گرفته تا ابعاد فرهنگی و اجتماعی، نگرشها و نگاهها به حل مشکلات و اصلاحگری در جامعه باشد.
حجتالاسلام میرعباسزاده در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: به جای اعتراض بهتر است مطالبهگری در اصلاح امور و کاهش آسیبهای اجتماعی اتفاق بیفتد چرا که زیبنده استان اردبیل نیست که آمار نزاع دستهجمعی، طلاق، اعتیاد و یا بیکاری در آن بسیار بالا باشد.
وی بیان کرد: در کنار برگزاری این همایش با همراهی گروههای جهادی، سعی کردیم تا پیمان جوانمردی را احیا کنیم و منطبق بر سیره رسولالله (ص) بتوانیم اهداف شایسته در ظلمستیزی و اجرای عدالت را در جامعه شاهد باشیم.
وی ضرورت استفاده از قدرت رسانهها را در ترویج امر به معروف و نهی از منکر و مقابله با هرگونه منکرات را یادآور شد و ادامه داد: به جای نگرش سلیقهای، بهتر است مطالبهگری در حوزههای مختلف مورد توجه قرار گیرد و همواره نیز سعی در این است تا راهکارهای درست و صحیح در نظر گرفته شود.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان اردبیل فعالیت ۱۵۰ گروه جهادی مطالبهگر را در ۱۸ عرصه تخصصی برای احیای امر به معروف و نهی از منکر یادآور شد و گفت: در این زمینه از ظرفیت اساتید دانشگاه و گروههای تخصصی در احیای این فریضه واجب الهی بهره خواهیم برد.
در این مراسم پیمان «جوانمردان» قرائت و از آمران به معروف و ناهیان از منکر با اهدای لوح سپاس و هدایایی تجلیل شد.